Range Rover Evoque

Karakteristiek design

De Range Rover Evoque biedt u talrijke mogelijkheden om uw auto te personaliseren in overeenstemming met uw stijl. Bijvoorbeeld door de keuze uit een grote variatie in kleuren en opties. In combinatie met het eigentijdse design en het unieke silhouet garandeert dit dat u overal de aandacht trekt.

Evoque convertible

De achterklep van de Convertible is ontworpen voor gemakkelijke toegang tot de bagageruimte. Voor de achterbank is als optie een skiluik beschikbaar, dat is gecombineerd met een middenarmsteun. De bagageruimte verandert niet bij het neerklappen van het dak, heeft een inhoud van 251 liter en is onder meer geschikt voor het meenemen van een standaard golftas of een baby buggy.

Terrain response ™

Met Terrain Response voelt uw Range Rover Evoque altijd zelfverzekerd aan, ongeacht de omstandigheden. Het systeem is standaard op alle uitvoeringen met vierwielaandrijving (4WD) en geeft de bestuurder de keuze uit instellingen voor Gras, Grind en Sneeuw, Modder en Sporen, en Zand. Het resultaat is optimale tractie en een evenwichtig rijgedrag.

Torque vectoring

Torque Vectoring-technologie vergroot de wendbaarheid en stabiliteit van de Range Rover Evoque in bochten – op de weg en offroad. Het systeem varieert continu de verdeling van het aandrijfkoppel over alle vier de wielen om grip en stuurgedrag te verbeteren.

km/h

pk

nm

0-100 km/h (s)

km/h

pk

nm

0-100 km/h (s)

km/h

pk

nm

0-100 km/h (s)

Kom bij ons langs

of maak een afspraak
WordPress Image Lightbox