Auto

Auto

Als autodealer is Kimman gespecialiseerd in bijzondere en exclusieve auto’s. De Jaguars, Land Rovers en Range Rovers die we verkopen, komen met een veelvoud aan bijzondere eigenschappen en modellen. Hier is vanzelfsprekend veel over te vertellen en waar nodig uit te leggen.

In deze artikelen vertellen wij u meer over wat onze auto’s zo bijzonder maakt. Want dat is natuurlijk waar het in de eerste plaats om draait, de auto’s. U leest hier het laatste nieuws over de nieuwste modellen of interessante overzichtspagina’s van een merk. Ook geven we nuttige uitleg over bijvoorbeeld een specifieke auto of klasse. Zo bent u uitstekend op de hoogte wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom.

Land Rover, Range Rover en Jaguar staan voor avontuur en kracht. Het zijn niet zomaar auto’s, het zijn trouwe metgezellen op de weg, objecten van onvoorwaardelijke liefde, titanen op vier wielen. Overal waar ze voorbijrijden, spreken ze tot de verbeelding en hunkert het kleine kind in het hart van iedere volwassene naar een rit in zo’n auto.

Wij delen graag de passie die we hebben voor onze auto’s met u. Over elk model zijn meerdere prachtige verhalen te vertellen. Ook als u niet direct van plan bent om een Jaguar, Land Rover of Range Rover aan te schaffen, bieden deze artikelen fijne lectuur om heerlijk te dromen van het moment dat het wel zover is.

Jaguar

Jaguar XF

De Jaguar XF bewijst dat luxe en comfort perfect samen kunnen gaan met snelheid en dynamiek. Bekijk deze opwindende zakenauto bij Kimman.

Lees verder »
Jaguar

Jaguar XE

Een sedan met de ultieme balans tussen sportiviteit, comfort en functionaliteit? Dát is de Jaguar XE, puur Brits vakmanschap. Lees hier meer over dit prachtige model.

Lees verder »
Land Rover

Land Rover Discovery

De nieuwe Land Rover Discovery is de ideale auto voor tochten buiten de bewoonde wereld en ritjes in de stad. U vindt deze veelzijdige SUV bij Kimman.

Lees verder »
Range Rover

Range Rover Sport

De Range Rover Sport is de topsporter onder de SUV’s, met zijn geweldige prestaties op elk terrein. Lees alles over dit model en bekijk hem in ons aanbod bij Kimman.

Lees verder »
Range Rover

Range Rover Velar

De Range Rover Velar is een grensverleggende auto, de perfecte mix voor elke gelegenheid. Lees meer en bekijk deze cross-over SUV bij Kimman.

Lees verder »
Jaguar

Jaguar F-Pace

De F-Pace is de eerste SUV van Jaguar en is uitgerust met veel sportieve invloeden. Bekijk deze unieke terreinwagen hier en koop hem bij Kimman.

Lees verder »
Jaguar

Jaguar E-Pace

De E-Pace is een opvallende en sportieve auto in het compacte SUV segment. Lees hier alles over het exterieur, het interieur en de motorisering van dit prachtige model!

Lees verder »
Range Rover

Range Rover Evoque

De nieuwe Range Rover Evoque biedt geweldige stijl en prestaties in de stad en op ruig terrein. Vind deze zeer geslaagde compacte SUV bij Kimman.

Lees verder »
WordPress Image Lightbox

Wij hebben onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt en houden ons aan het RIVM.