Elektrisch Rijden

De toekomst is hier. Elektrisch rijden is niet langer een droomscenario of alleen voorbehouden aan een select gezelschap. De wereld van elektrisch rijden staat nog relatief in zijn kinderschoenen. Dit roept natuurlijk vragen op over de voordelen en prestaties van elektrische auto’s. Ook Jaguar, Land Rover en Range Rover nemen de elektrische vooruitgang in de autowereld zeer serieus. Maar gaat dat niet ten koste van de unieke kracht en prestaties van deze beroemde auto’s?

Eén ding wordt duidelijk uit onze artikelen: Jaguars en Land Rovers met elektrische aandrijving presteren even goed als modellen op brandstof. We vertellen u hier over de verschillende modellen met elektrische aandrijving die Jaguar en Land Rover op de markt brengen. Daarbij besteden we natuurlijk uitgebreid aandacht aan hun prestaties. Deze zuinige en milieuvriendelijke varianten van vertrouwde modellen zijn het overwegen zeker waard.

Elektrisch rijden is allang niet meer voorbehouden aan excentriekelingen of milieuactivisten. Jaguar en Land Rover bewijzen dat wel met hun modellen. De ronkende motor is er misschien niet meer, maar de vertrouwde en zo geliefde prestaties, snelheid en rijervaring zijn onverminderd van de partij. Bovendien zal de benzinepomp niet langer een vaste kostenpost zijn. Elektrisch rijden draait om het verleggen van ongenaakbaar geachte grenzen en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Hier ontdekt u uw mogelijkheden om grensverleggend te zijn.

Elektrisch Rijden, Land Rover

PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN VAN LAND ROVER

25 mei, 2020

Sinds jaar en dag staan de terreinwagens van Land Rover bekend om hun robuuste, fraaie uitstraling, hun ongekende offroad-capaciteiten, de geweldige...

Lees verder
Elektrisch Rijden

ELEKTRISCHE JAGUAR

02 december, 2019

De introductie van de eerste elektrische Jaguar had voor het merk grote gevolgen. De toenemende populariteit van SUV’s zorgde ervoor dat de eerste...

Lees verder