Financieel

Financieel

De exclusieve stijl en klasse van onze auto’s komen natuurlijk niet gratis, dat weet u. Maar u wilt bij ons natuurlijk niet onredelijk veel betalen voor een Jaguar, Land Rover of Range Rover. Kimman vindt het belangrijk dat ook het financiële plaatje voor onze auto’s klopt en hierover bij u geen vragen bestaan. Daarom leest u daar hier meer over.

In de artikelen op deze pagina praten wij u bij over de financiële bijzonderheden van een Jaguar, Land Rover of Range Rover van ons. Dit is nuttige informatie als u erover nadenkt een auto bij ons te kopen. We vertellen u bijvoorbeeld over de verschillende mogelijkheden die wij u bieden om een auto te betalen. Daarnaast geven we tips en handige info om geld te besparen op uw aankoop of zaken waar u rekening mee moet houden om voordeliger uit te zijn bij het rijden van een Jaguar, Land Rover of Range Rover.

Meer leren over de financiële details en mogelijkheden voor onze auto’s is niet alleen interessant voor u, maar ook voor uw portemonnee. Geld besparen moet niet alleen weggelegd zijn voor financiële rekenwonders. Lees hier over onze financiële regelingen en wat nog meer belangrijk is om te weten als eigenaar van een Jaguar, Land Rover of Range Rover.

Financieel

Alle leasevormen voor autolease

Wilt u geen auto kopen, maar liever leasen? Ook dat kan natuurlijk bij Kimman. Wij bieden ruime keuze aan leasevormen aan en helpen u graag met het vinden van de juiste auto en leasevorm. Bent u er nog niet uit of u een auto wilt leasen? Dan leggen we in dit artikel alles uit wat u moet weten over autolease.

Lees verder »
WordPress Image Lightbox

Wij hebben onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt en houden ons aan het RIVM.