Jaguar

Jaguar

Jaguar

Jaguar XF

De Jaguar XF bewijst dat luxe en comfort perfect samen kunnen gaan met snelheid en dynamiek. Bekijk deze opwindende zakenauto bij Kimman.

Lees verder »
Jaguar

Jaguar XE

Een sedan met de ultieme balans tussen sportiviteit, comfort en functionaliteit? Dát is de Jaguar XE, puur Brits vakmanschap. Lees hier meer over dit prachtige model.

Lees verder »
Jaguar

Jaguar F-Pace

De F-Pace is de eerste SUV van Jaguar en is uitgerust met veel sportieve invloeden. Bekijk deze unieke terreinwagen hier en koop hem bij Kimman.

Lees verder »
Jaguar

Jaguar E-Pace

De E-Pace is een opvallende en sportieve auto in het compacte SUV segment. Lees hier alles over het exterieur, het interieur en de motorisering van dit prachtige model!

Lees verder »
Jaguar

Jaguar I-PACE

De eerste elektrische auto van Jaguar is spectaculair en ligt heerlijk op de weg. Lees hier alles over de auto, van het interieur tot zijn rijgedrag en functies.

Lees verder »
Jaguar

Jaguar SVO 

De exclusieve auto’s van Jaguar SVO laten zien wat kracht is. Lees alles over de Jaguar SV modellen en geef uzelf nieuw materiaal voor uw dromen.

Lees verder »
Betrouwbaarheid en garantie

Jaguar Approved

Jaguar Approved occasions bieden de voordelen, service en kwaliteit van een gloednieuw model. Vind uw Approved Jaguar bij Kimman.

Lees verder »
WordPress Image Lightbox

Wij hebben onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt en houden ons aan het RIVM.