Techniek

Techniek

Jaguars, Land Rovers en Range Rovers staan bekend om hun geweldige rijervaring, grote capaciteiten en klasse. Maar ook de techniek in deze auto’s is van grote kwaliteit. Elk nieuw model beschikt weer over de nieuwste technologie. Vaak is er zoveel technologie dat u lang niet altijd weet hoe u dit allemaal moet bedienen en wat er eigenlijk mogelijk is. Maar er is geen knopje zonder goede reden of interessante functie.

Daarom leest u hier over de technische toepassingen van de auto’s van Jaguar en Land Rover. Techniek is immers een belangrijk onderdeel van elke moderne auto. We vertellen u over de specifieke techniek in Jaguar, Land Rover en Range Rover. We leggen uit hoe u deze techniek inzet en waarvoor en geven nuttige tips om de mogelijkheden ten volle te benutten. Zo rijdt u gegarandeerd met nog meer plezier rond in uw Jaguar, Land Rover of Range Rover.

Het kan nooit kwaad om uw auto beter te leren kennen en te begrijpen hoe hij werkt. De informatie die u op deze pagina vindt, helpt u daar bij. Handige infotainment toepassingen, verschillende aantrekkelijke rijstanden voor nieuwe rijervaringen en comfortabele airconditioning; u rijdt veel fijner als u weet hoe het werkt. Verrijk daarom uw technische kennis en haal meer uit uw Jaguar, Land Rover of Range Rover.

Techniek

Airconditioning in uw auto

Airconditioning zorgt voor verkoeling en ventilatie in de auto. Maar hoe gaat u eigenlijk om met de airco van uw Jaguar, Land Rover of Range Rover?

Lees verder »
WordPress Image Lightbox

Wij hebben onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt en houden ons aan het RIVM.