Vacature : Chauffeur

Vacature : Chauffeur
2 februari 2020 kimman

OPENSTAANDE VACATURE

VACATURE CHAUFFEUR AMSTERDAM 

Kimman is een innovatief, professioneel, betrouwbaar en een klantgerichte Jaguar Land Rover dealer gevestigd in Amsterdam. Kimman houdt zich vanaf 1884 bezig met mobiliteit. Een lange geschiedenis die begonnen is als rijtuigbouwer en uitgegroeid is tot een van de meest toonaangevende dealer bedrijven van Nederland.

Onlangs is onze vestiging in Amsterdam volledig gerenoveerd tot een moderne Jaguar Land Rover dealer. Voor locatie Amsterdam zijn wij als aanvulling op ons team op zoek naar een enthousiaste chauffeur (m/v). Deze functie is op basis van een 0 uren contact.

Wat gaat u doen: 

Als chauffeur van Kimman bent u ons visitekaartje. U brengt klanten van A naar B, u haalt auto’s op van klanten of reparaties en zorgt ervoor dat de auto’s altijd in goede en nette staat zijn. Naast het halen en brengen van auto’s, bent u ook bereidt te helpen in de werkplaats en het magazijn met het uitvoeren van lichte klussen.

Wie zoeken wij: 

Een chauffeur die in het bezit is van een rijbewijs B met aantoonbare rijervaring. Flexibel inzet baar is een paar dagen per week. Lichamelijk in goede conditie en een representatief voorkomen. Een enthousiaste en positieve instelling.

Wat bieden wij u: 

U zult aan de slag gaan in een familiebedrijf met een rijke historie en een grote naamsbekendheid in de omgeving. In dit bedrijf is een goede werksfeer erg belangrijk en is iedereen gelijkwaardig. U werkt op reguliere werktijden, met een hoge mate aan zelfstandigheid.

Behoort autorijden tot uw hobby’s? Zijn mooi auto’s een passie van u? Dan is deze functie echt iets voor u.

 

Solliciteer dan direct en stuur jouw motivatie met cv naar vacature@kimman.nl

WordPress Image Lightbox

Wij hebben onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt en houden ons aan het RIVM.