Jaguar I-Pace | Ontdek de auto van het jaar bij Kimman

Ontdek de nieuwe
Jaguar I-Pace

761210-200
0
Zitplaatsen
37512-200
0
Liter
top_speed_378016
0
Km/h
Transport-Car-Battery-icon
0
Km
jaguaripaces19myindussilver004-resize-1024x682

OPWINDENDE RIJBELEVING

De I-PACE is in de eerste plaats een Jaguar – een echte rijdersauto. Zijn elektromotoren en vrijwel perfecte gewichtsverdeling zorgen voor een direct koppel van 696 Nm en de wendbaarheid van een sportauto.

INSPIREREND LIJNENSPEL

Met het elegante, zeer aërodynamische design met een lage luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,29 Cd is de I‑PACE gemaakt om nog gemakkelijker door de lucht te snijden, voor optimale stabiliteit en maximale actieradius. De I‑PACE ziet er vanuit elk gezichtspunt geweldig uit dankzij zijn doorlopende taillelijn, krachtige luchtuitlaat in de motorkap en markante achterflanken.

Jaguar I-PACE Global Drive, Portugal, 2018
jaguaripacesyulongwhite024

INNERLIJKE RUST

I-PACE biedt een naadloze combinatie van technologie en royale ruimte. Het interieur heeft een strak en opgeruimd ontwerp, met plezierig aanvoelende interieurelementen en vloeiende lijnen. Door de aard van de elektrische aandrijflijn is er extra ruimte beschikbaar, zodat het interieur van de I-PACEmeer vrijheid biedt voor maximaal comfort.

 

ALTIJD ALLES ONDER CONTROLE

Met het Touch Pro Duo‑infotainmentsysteem van de I‑PACE kunt u alle technologieën van de auto eenvoudig bedienen. Met standaard 4G WiFi en tal van connectivity‑functies houdt u gemakkelijk contact met uw digitale wereld.

kimman ipace ev320
WordPress Image Lightbox

Wij hebben onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt en houden ons aan het RIVM.