Garantie, Jaguar

JAGUAR APPROVED

14 mei 2020

Bij sommige tweedehands modellen van Jaguar staat het label Jaguar Approved. Maar wat is Jaguar Approved? En wat maakt Jaguar Approved zo bijzonder?

Jaguar Approved garandeert dezelfde prestaties en service voor tweedehands Jaguars als een gloednieuw model. Approved Jaguars zijn uitvoerig onderzocht en getest door gespecialiseerde technici. Jaguars ouder dan 60 maanden of met meer dan 125.000 km op de teller komen niet meer in aanmerking voor de Approved status.

Zo is rijden in een van onze Approved gebruikte modellen als rijden in een gloednieuwe Jaguar. U leest hier wat de Approved belofte exact inhoudt en wat er zo speciaal is aan Jaguar Approved.

DE JAGUAR APPROVED BELOFTE

Auto’s van Jaguar zijn een toonbeeld van kracht, kwaliteit en klasse. Deze kenmerkende eigenschappen moet u ook van onze gebruikte Jaguars kunnen verwachten. De Approved modellen van Jaguar bieden u die garantie.

Het Approved programma van Jaguar biedt gecertificeerde tweedehands modellen, verkregen na grondige, gespecialiseerde Jaguar-inspectie.

Kimman is als autodealer gespecialiseerd in auto’s van Jaguar. Daarom kunt u bij ons terecht voor de beste Jaguar Approved modellen en andere occasions van Jaguar.

DE JAGUAR APPROVED SERVICE

Approved occasions van Jaguar komen met dezelfde service als gloednieuwe modellen. Wat mag u dus precies verwachten, naast de gegarandeerde kwaliteit van uw gebruikte Jaguar?

Al onze Approved modellen hebben standaard 2 jaar garantie. Krijgt uw Jaguar onverwachts toch mechanische of elektronische problemen, dan zullen de uiterst kundige technici van Jaguar deze repareren. Hierbij maken ze enkel gebruik van originele Jaguar onderdelen.

Inbegrepen bij de garantie is de Jaguar Assistance. Dit houdt in dat u de eerste twee jaar op elk moment van de dag, elke dag van de week, kunt rekenen op pechhulp. Geen enkel probleem dat u zou kunnen ondervinden tijdens de rit is te groot (of te klein) voor Jaguar Assistance. Als het probleem niet direct verholpen kan worden, garandeert Assistance u een veilige thuiskomst, vervangend vervoer of als het echt niet anders kan, een tijdelijk onderkomen.

Dat is service die een Jaguar betaamt. Dat is de service van een Approved occasion.

HET JAGUAR APPROVED KEURMERK

Voor al onze tweedehands auto’s geldt dat wij u uitsluitend kwalitatief goede modellen bieden, met inbegrip van onze uitgebreide en gespecialiseerde service. Voor onze jonge Jaguar occasions met het Approved certificaat gaan we zelfs nog een stap verder.

NAUWKEURIGE INSPECTIE

De door Jaguar getrainde technici weten exact aan welke kwaliteitseisen een Jaguar moet voldoen. Voor het Approved certificaat wordt een gebruikte Jaguar onderzocht aan de hand van 165 inspectiepunten. Deze punten worden een voor een uitermate nauwkeurig nagegaan. Als de occasion op ook maar één punt tekortschiet, krijgt deze niet het Approved keurmerk. Er wordt onder meer gekeken naar de lak, het interieur, de carrosserie en uiteraard de motor.

Aangezien het gaat om tweedehands modellen, wordt de herkomst en onderhoudshistorie van elk model uitvoerig nageplozen. Dit garandeert dat al onze Approved Jaguars van goeden huize komen.

Vanzelfsprekend worden de prestaties van elke gebruikte Jaguar ook getest tijdens een proefrit. Een van de technici beproeft hierbij persoonlijk of het model de unieke Jaguar-rijervaring biedt aan de hand van maar liefst veertien aspecten, zoals de transmissie en motorprestaties.

Rijden in een Approved tweedehands Jaguar is daarom net zo spannend en speciaal als de allereerste rit in een nieuw model.

EEN APPROVED TWEEDEHANDS JAGUAR KOPEN?

Als officiële Jaguardealer heeft u bij Kimman de keuze uit een uitgebreid assortiment aan Approved tweedehands Jaguars. Bekijk ons Approved aanbod en beslis met welk model u uw leven wilt verrijken. Natuurlijk kunt u ook uw keuze maken uit onze andere uitstekende Jaguar occasions.

Bekijk ons Jaguar Approved occasions

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wat is Jaguar Approved?

  Tweedehands modellen van Jaguar die met dezelfde prestaties en service komen als u van nieuwe modellen mag verwachten.

 • Wat kost een Approved Jaguar?

  Aan een Approved Jaguar bent u evenveel kwijt als aan een normale occasion, maar u krijgt des te meer waar voor uw geld.

 • Welke auto’s zijn Jaguar Approved?

  Alle jonge Jaguar occasions, jonger dan 60 maanden en met niet meer dan 125.000 gereden kilometers, worden in aanmerking genomen voor het Approved certificaat.

 • Waarom is Jaguar Approved beter dan normale occasions?

  Jaguar Approved modellen zijn vooraf extreem kritisch onderzocht en getest en hebben een loepzuivere onderhoudshistorie. Jaguar Approved biedt u onverminderd goede prestaties en de tweejarige service met 24/7 Jaguar Assistance die bij een nieuw model komt.

 • Hoe wordt een occasion Jaguar Approved?

  De auto wordt op 165 essentiële punten gecontroleerd door ons uiterst kundige team van technici. De onderhoudshistorie wordt kritisch bestudeerd en 14 aspecten van de rijprestaties worden in een intensieve proefrit getest.