Garantie, Land Rover

LAND ROVER APPROVED

14 mei 2020

Land Rover voorziet sommige gebruikte modellen van het label Approved. Maar wat houdt dat eigenlijk in? En waarom is dat interessant voor u?

Land Rover Approved is een keurmerk voor gebruikte auto’s van Land Rover en Range Rover. Elk model ondergaat een uitvoerige backgroundcheck inclusief onderhoudshistorie en een uitgebreide proefrit. Alleen Land Rovers en Range Rovers jonger dan 60 maanden en met minder dan 125.000 km op de teller kunnen het Approved certificaat krijgen.

Elke Approved occasion van Land Rover of Range Rover staat te springen om met u aan het stuur de weg en de elementen te trotseren. Ontdek hier wat het rijden van een gebruikt model met het Approved keurmerk zo aantrekkelijk maakt.

DE LAND ROVER APPROVED BELOFTE

Rijden in een Land Rover of Range Rover geeft een gevoel van zekerheid. De zekerheid dat u niet in een gewone auto zit, de zekerheid dat niets u stoppen kan. Dat gevoel is niet slechts voorbehouden aan nieuwe modellen.

Ook onze gebruikte Land Rovers beschikken over ongekende offroadcapaciteiten en bieden een ultieme rijervaring op de weg en erbuiten. De Approved tweedehands modellen van Land Rover en Range Rover verzekeren u van optimale prestaties, betrouwbaarheid en een service zoals nieuwe modellen die krijgen.

Kimman beschikt als autodealer over een ruime ervaring met modellen van Land Rover. Het spreekt daarom voor zich dat u bij ons een rijk aanbod aan Land Rover Approved modellen vindt.

DE LAND ROVER APPROVED SERVICE

Land Rover biedt u uitstekende service voor alle Approved occasions. Het Approved keurmerk staat voor 2 jaar garantie, vergelijkbaar met nieuwe auto’s. Alle onverwachte defecten die u en uw Land Rover of Range Rover overvallen, zullen vakkundig worden gerepareerd door de gespecialiseerde technici, met alleen originele Land Rover onderdelen.

Bovendien staat gedurende deze twee jaar 24/7 Land Rover Assistance tot uw beschikking. Elk mogelijk probleem is er een voor Land Rover Assistance. Van schade na een ongeluk tot onbenulligheden waar u eigenlijk liever niet voor belt. Mocht dat nodig zijn, zorgt de pechhulpservice van Assistance er altijd voor dat u veilig thuiskomt of elders terecht kunt.

In een Approved tweedehands Land Rover of Range Rover bent u altijd zeker van de beste service

HET LAND ROVER APPROVED KEURMERK

Onze Approved tweedehands modellen van Land Rover en Range Rover bieden u gegarandeerd topkwaliteit en robuuste klasse. U stapt in een gebruikte auto met de staat en de service van een gloednieuw model. Onze door Land Rover getrainde technici leggen de auto onder een vergrootglas, alert op ook maar de kleinste gebreken. Een checklist met liefst 165 inspectiepunten moet bepalen of de auto het Approved label mag krijgen. Deze lijst beslaat de gehele wagen, van de motor en de carrosserie tot de lak en het interieur. Alleen als alle 165 punten een positieve beoordeling krijgen, mag een Land Rover of Range Rover zich Approved noemen.

Maar voordat het zover is, wordt ook de historie van de auto onder de loep genomen. Zo weet u zeker dat ook de eigenaren vóór u de auto goed hebben behandeld en onderhouden.

PRESTATIEVERMOGEN VAN EEN NIEUW MODEL

Tot slot moet een proefrit, persoonlijk uitgevoerd door een van onze gespecialiseerde technici, uitsluitsel geven voor elke occasion. Beschikt het model over het ongeëvenaarde prestatievermogen van auto’s uit de Land Rover stal? Voor veertien specifieke aspecten, zoals de wielophanging en motorprestaties, wordt getest of deze nog net zo goed presteren als bij een nieuw model.

Als de auto voor al deze examens geslaagd is, promoveert een tweedehands Land Rover tot een gecertificeerde Approved Land Rover.

EEN APPROVED TWEEDEHANDS LAND ROVER OF RANGE ROVER KOPEN?

Als officiële Land Rover dealer is Kimman dé plek om uw Approved tweedehands Land Rover model te vinden. Neem een kijkje in ons aanbod en verzeker u van de onovertroffen kracht en klasse van een Land Rover of Range Rover. Uiteraard beschikken we ook over een groot assortiment aan andere kwalitatief hoogstaande Land Rover en Range Rover occasions. Langskomen kan natuurlijk ook.

Bekijk onze Land Rover Approved occasions

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wat is Land Rover Approved?

  Gebruikte modellen van Land Rover of Range Rover met de prestaties en service van een nieuw model.

 • Wat kost een Approved Land Rover?

  Een Approved Land Rover of Range Rover kost niet meer dan een reguliere occasion. Voor dezelfde prijs krijgt u dus gegarandeerd goede prestaties en uitstekende service.

 • Welke auto’s zijn Land Rover Approved?

  Alle jonge Land Rover en Range Rover occasions, maximaal 60 maanden oud en met minder dan 125.000 km op de teller, kunnen in aanmerking komen voor het Approved keurmerk.

 • Waarom is Land Rover Approved beter dan normale occasions?

  Land Rover Approved auto’s zijn uitgebreider getest dan normale occasions en beschikken over een smetteloze onderhoudshistorie. Land Rover Approved geeft u de prestaties en dezelfde tweejarige service, inclusief 24/7 Land Rover Assistance, als een nieuw model.

 • Hoe wordt een occasion Land Rover Approved?

  Onze gespecialiseerde technici controleren de auto op 165 essentiële punten. De onderhoudshistorie wordt nageplozen en de prestaties worden op 14 aspecten in een uitgebreide proefrit door een expert.