Defender

Land Rover Defender

New Defender Amsterdam reduced

Een icoon in een nieuw jasje

70 jaar Defender ervaring zorgt er voor dat de nieuwe Land Rover Defender klaar is voor de toekomst. Het nieuwe platform van de Defender zorgt er voor dat de auto ook als Plug-in Hybride (PHEV) beschikbaar is. 

Het iconische vierkante design van de oude Defender is duidelijk in het nieuwe design terug te zien. Hoewel de nieuwe Defender wat design betreft veel gemeen heeft met het oude exemplaar is deze toch volledig vernieuwd zodat hij klaar is voor de toekomst. 

Defender voorraad

Land Rover Defender

Land Rover Defender

110 P400 3.0 i6 ** X ** 22 inch I Tow Pack I NP 170.000
  • Bouwjaar: 2021
  • Tellerstand: 12.734 km

Prijs € 159.900 ,-
Land Rover Defender

Land Rover Defender

110 P400 3.0 i6 ** X DYNAMIC SE ** 7 Seater NP 160.000
  • Bouwjaar: 2021
  • Tellerstand: 7.500 km

Prijs € 149.900 ,-

TECHNOLOGIE

De nieuwe Defender kan continu geüpdate worden, door SOTA (software-over-the-air) technologie. Met alle nieuwe technologie die aan boord is dit een welkome verassing. De nieuwe Defender is beschikbaar met een 12.3 inch digitaal display waarmee de 3D navigatie direct zichtbaar is voor de bestuurder. 

Daarbij is de Defender beschikbaar met een head-up display waarmee onder andere de stand van de wielen bekeken kan worden. Deze technologie werd als eerste geïntroduceerd bij de Range Rover Evoque. Het systeem maakt gebruik van camera’s waardoor de Defender de grond vóór de auto weer kan geven. Voor terrein rijden is dit een handige toevoeging omdat er veel beter zicht op de ondergrond is. 

LR_DEF_110_20MY_100919_49
LR_DEF_110_20MY_Off-Road_100919_42

CAPACITEITEN

De nieuwe Defender is dan misschien helemaal nieuw, maar heeft nog steeds de kwaliteiten van een echte Defender. Wanneer de Defender van de gebaande paden af gaat komt deze echt tot zijn recht. 

Een doorwaadhoogte van 900 millimeter zorgt ervoor dat de Defender met gemak rivieren kan trotseren. Ook kan de Defender 3500 kilo trekken en 300 kilo op het dak dragen.

INTERIEUR

Het interieur van de Defender is veel comfortabeler en luxer geworden dan het interieur van de voorganger. Standaard is de Defender met leder afgewerkt. 

Ook is het interieur geüpdate met 12V oplaadpunten en USB-poorten. Zo kan de nieuwe Defender mobiele telefoons en andere accessoires eenvoudig opladen. 

Het interieur is in verschillende trimniveaus verkrijgbaar. De standaard versie heeft een lederen interieur, maar een sterker offroad gericht interieur van woltextiel is ook beschikbaar.

kimman defender

Defender 90

De nieuwe Land Rover Defender 90 is de driedeursuitvoering van de Defender. De auto is als Adventure Pack beschikbaar. In deze configuratie komt u op ongebaande paden verder dan ieder ander voertuig. De Urban Pack uitvoering is meer geschikt voor de betonnen jungle.

Defender 110

De nieuwe Land Rover Defender 110 is de vijfdeursuitvoering van de Defender. Deze grotere variant kan met het Explorer Pack besteld worden, waarmee de auto optimaal uitgerust wordt voor offroad gebruik. Ook kan het Country Pack besteld worden.

WordPress Image Lightbox

Wij hebben onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt en houden ons aan het RIVM.