Land Rover Discovery Sport

Specifiek ontworpen voor vandaag

Met zijn fraai gevormde, compacte carrosserie en krachtige houding is dit een moderne, relevante en onweerstaanbare auto. Door zijn direct herkenbare silhouet en prachtig gevormde carrosserievlakken is een auto ontstaan met een sterk emotioneel karakter.

Black design pack

Het Black Design Pack is beschikbaar in combinatie met alle lakkleuren. Tot de kenmerken behoren de grille en de side vents in Narvik Black, en buitenspiegelkappen in Black. Het ‘DISCOVERY’-woordmerk in Black op motorkap en achterklep zorgen voor de finishing touch.

Elektrisch bedienbare achterklep met handfree-functie

De limited edition Discovery Sport Black heeft een unieke grille in Dynamic-stijl, zwarte ‘SPORT’-badge en privacy glas. De drie beschikbare lakkleuren dragen bij aan de karakteristieke uitstraling: Silicon Silver, Carpathian Grey en Yulong White. Vanbinnen zorgen een hemelbekleding in Ebony en zij-elementen middenconsole in Dark Grey Brushed aluminium voor een nog groter gevoel van individualiteit.

Interieurdesign

De verleidelijke ontwerptaal van het exterieurdesign wordt voortgezet in het interieur, dat zich onderscheidt door krachtige horizontale en verticale lijnen, aangevuld met strakke oppervlakken, fantastische afwerkingen en hoogwaardige lederen bekleding als optie. Deze elementen geven, samen met het inherente DNA van de auto, het bijzonder veelzijdige interieur een luxueus gevoel.

InControl

InControl is ons programma geavanceerde technologieën dat u en uw Discovery Sport met de buitenwereld verbindt. Maak een keuze uit twee InControl infotainmentsystemen: InControl Touch of InControl Touch Pro. InControl Connect en InControl Connect Pro kunnen de functionaliteit van deze systemen nog verder uitbreiden met een extra niveau van connectivity


km/hpknm0-100 km/h (s)km/hpknm0-100 km/h (s)


Kom bij ons langs

of maak een afspraak

WordPress Image Lightbox

Wij hebben onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt en houden ons aan het RIVM.