Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker
1 augustus 2017 jim

Functieomschrijving

Controleren binnenkomende goederen

Verwerken van orders en helpen van klanten aan de balie en telefoon

Je zorgt voor een veilig, geordend, opgeruimd en schoon magazijn

Functie-eisen

Een commerciële en klantgerichte instelling

Enthousiasme, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid

Affiniteit met auto’s en alles wat daar bij komt kijken

Handig met de computer (met bijvoorbeeld Excel)

Bij voorkeur heb je al enige ervaring in een soortgelijke functie

Bedrijfsprofiel

Kimman houdt zich vanaf 1884 bezig met mobiliteit en daar zijn we trots op. Een lange geschiedenis die begonnen is als rijtuig bouwer en uitgegroeid is tot een van de meest moderne en luxueuze dealer bedrijven van Nederland met de prestigieuze merken Jaguar, Land Rover en Range Rover reeds meer dan 70 jaar.

Innovatief, Professioneel, Betrouwbaar en Klantvriendelijk zijn de peilers waarop het succes van KIMMAN is gebaseerd.

De Kimman bedrijven zijn gevestigd in Amsterdam en Haarlem waar u van harte welkom bent om kennis te maken met deze gerenommeerde merken. Alle nieuwe -evenals een ruim assortiment aan gebruikte modellen zijn daar in de juiste ambiance te bewonderen. Graag verstrekken wij u de gewenste informatie en advies op maat. Of het nu gaat om koop, leasing of financiering u bent bj Kimman aan het juiste adres.
Een automobiel welke door Kimman wordt geleverd verdient ook de beste service. Een team van geclassificeerde technici verzorgen het benodigde onderhoud en reparatie van onverhoopte schades.

Onze magazijnen leveren originele onderdelen -alsmede accessoires, een ruim assortiment aan Jaguar, Land Rover en Range Rover verwante kado artikelen en gadgets. Deze zijn tevens te bestellen bij de Kimman webshop.

Naast deze activiteiten is Kimman Import-Export Holland gespecialiseerd in de wereldwijde levering van taxfree automobielen en onderdelen.

Op onze site www.Kimman.nl maakt u kennis met het laatste nieuws omtrent Jaguar, Land -en Range Rover. Tevens informeren wij u hier graag over toekomstige modellen en ontwikkelingen evenals interessante wetenswaardigheden met betrekking tot één van onze merken en/of de Kimman Automobiel bedrijven.

Ben jij enthousiast geworden?

Solliciteer dan snel! Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Tjeerd Roelofzen, vestigingsmanager +31 20 696 49 49 of vacature@kimman.nl

WordPress Image Lightbox

Wij hebben onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt en houden ons aan het RIVM.