Jaguar bij Kimman: 60 jaar ervaring en kennis

Jaguar XE, luxe en sportiviteit in perfecte harmonie

De Jaguar XE is een luxe sportsedan verrijkt met invloeden van de nieuwe F-Type. Met een breed en laag design staat dit model sportief op zijn wielen, aangevuld met elegante lijnen en een luxueus en comfortabel interieur. Zijn lichte chassis en geavanceerde rijtechnologieën vormen de basis voor de dynamische rijprestaties waar de XE zo in excelleert.

Jaguar XF, dynamische rijervaring in een premium zakenauto

De Jaguar XF is de auto voor de zakelijke rijder die in stijl en comfort wil reizen én een krachtige en dynamische rijervaring zoekt. Zijn interieur staat in het teken van comfort en state-of-the-art technologie; zijn sportieve lijnen en grille verraden zijn vermogen. Rijd de XF als sedan of kies voor de XF Sportbrake, de extra ruime station wagon.

Jaguar E-Pace, de compacte SUV met grote prestaties

De Jaguar E-Pace is de eerste compacte SUV van het merk, een logische stap binnen een segment met een sterk groeiende populariteit. Ondanks zijn kleinere omvang is dit model indrukwekkend in zowel zijn voorkomen als zijn prestaties. Sportiviteit en dynamisch rijgedrag maken de E-Pace extra aantrekkelijk. Ook beschikbaar als efficiënte plug-in hybrid.

Jaguar F-Pace, de praktische en sportieve performance SUV

De Jaguar F-Pace is een performance SUV die in elk opzicht geweldige prestaties levert. Ervaar de kracht en functionaliteit van een terreinwagen, de wendbaarheid en dynamische trekken van een sportwagen en de luxe en klasse van Jaguar. Benut het comfort en de functionaliteit van de ruime F-Pace en kies voor extra efficiënte prestaties de plug-in hybride motor.

Jaguar I-Pace, volledig elektrische kracht in een SUV

De Jaguar I-Pace is het eerste volledig elektrische model van het merk. Deze performance SUV biedt u de typische spanning van een Jaguar, gevoed door twee krachtige en efficiënte elektromotoren met een actieradius tot 470 km (WLTP). De auto is door zijn lage zwaartepunt perfect in balans en zeer aerodynamisch, wat resulteert in grote wendbaarheid en een geweldige rijervaring.

Jaguar F-Type, trotse erfgenaam van beroemde sportauto’s

Denkt u aan Jaguar, dan denkt u aan sportiviteit, passie en exclusiviteit. Die kwaliteiten komen onmiskenbaar terug in de Jaguar F-Type. Deze volbloed sportauto is de overtuigende opvolger van iconische modellen uit de geschiedenis van het merk. Met zijn razendsnelle uiterlijk, krachtige motor en ijzersterke prestaties is de F-Type met recht een roofdier op vier wielen.

Kom langs bij de oudste Jaguar-dealer van Nederland

Als oudste Jaguar-dealer van Nederland heeft Kimman de ervaring en kennis die u mag verwachten bij uw aankoop of het onderhoud van uw Jaguar. Bij ons vindt u een divers aanbod nieuwe en gebruikte Jaguar modellen in uitstekende conditie. U profiteert van fabrieksgarantie bij uw nieuwe auto of de zekerheid van Jaguar Approved bij een pre-owned model.

In onze showroom kunt u rekenen op de persoonlijke en warme service van een familiebedrijf. Wij vertellen u graag meer over onze auto’s en helpen u bij het uitzoeken van de perfecte Jaguar. Zo kunt u bij ons uw Jaguar volledig samenstellen via een groot configuratiescherm en lakstalen en houtsoorten bekijken.

Wij vinden dat bij exclusieve auto’s een exclusieve en persoonlijke service hoort. Daarom werken wij niet met verkooppremies. Dit zorgt ervoor dat wij u altijd optimaal en eerlijk kunnen adviseren. U bent van harte welkom op onze locatie in Amsterdam en over enige tijd tevens in Hillegom (Zuid-Holland). Vul ons contactformulier in voor een afspraak om uw ultieme Jaguar samen te stellen.

Neem contact op

Het onderhoud en de services van een officiële Jaguar-dealer

Ook op het gebied van onderhoud en onze andere diensten hebben wij u slechts één ding te bieden: de best mogelijke service. Dat is het voordeel van werken met een officiële Jaguar merkdealer. U profiteert van kwaliteitsonderhoud door gecertificeerde technici, maar er is nog veel meer wat we voor u kunnen doen.

Uw Jaguar is in onze state of the art garage in goede handen. Onze door Jaguar getrainde monteurs werken uitsluitend met door Jaguar goedgekeurde gereedschappen en originele onderdelen om u zo goed mogelijk te helpen bij schade en periodiek onderhoud. Wij werken met innovatieve technologie om uw auto van buiten en binnen te bekijken en hebben direct contact met de fabrikant over serviceacties en terugroepacties.

Tijdens onderhoud kunt u in alle rust wachten of ondertussen werken in onze lounge met warme of koude dranken, croissants, wifi en bekabelde verbinding. Persoonlijk contact is essentieel voor onze werkwijze en als klant wordt u dan ook gekoppeld aan een vaste contactpersoon.

Bekijk onze services

Kom langs in onze showroom

Amsterdam

Kollenbergweg 74 1101 AV Amsterdam

Hillegom

Haarlemmerstraat 36 2181 HC Hillegom