Jaguar I-Pace

De Jaguar I-PACE is de allereerste volledig elektrische Jaguar. De spectaculaire performance SUV is sinds 2018 verkrijgbaar op de Nederlandse markt.

Vanaf
€ 83.077,-
 • 400
  PK
 • 1.453
  LITER
 • 5
  ZITPLAATSEN

Jaguar I-PACE

De door twee elektromotoren aangedreven auto heeft een sportief uiterlijk en sterke rijprestaties waardoor het een typische Jaguar is, een echte rijdersauto. Daarnaast biedt hij een zeer degelijke WLTP actieradius van 470 kilometer, wat de auto een zeer behoorlijk bereik geeft.

We nemen u mee in het exterieur, interieur, de prestaties en de innovatieve technologie achter dit opvallende model van Jaguar.

JAGUAR I-PACE EXTERIEUR

De I-PACE heeft een uniek design dat typisch is voor Jaguar, maar het is ook in lijn met het gedurfde en innovatieve conceptontwerp van de I-PACE. Het eindresultaat is een opvallende verschijning in het verkeer, met de typische klasse waar Jaguar om bekend staat.

AERODYNAMISCH

Bij de eerste elektrische auto is er veel focus gelegd op het maken van een aerodynamisch ontwerp.  Dit zorgt ervoor dat de auto heerlijk op de weg ligt en maakt een maximale actieradius mogelijk.

EEN IMPOSANTE GRILLE EN LUCHTINLAAT IN DE MOTORKAP

De imposante en opvallende grille zorgt voor een lagere luchtweerstand, doordat lucht vanuit de grille door de luchtinlaat in de motorkap weer naar buiten stroomt. Ook de daklijn is aangepast met een boogvorm om de aerodynamica verder te bevorderen.

DIFFUSER AAN DE ACHTERZIJDE

De diffuser aan de achterzijde van de auto beschikt over afgevlakte hoeken om te zorgen voor een minimale luchtweerstand.

Spoiler
Een spoiler aan de achterzijde mag natuurlijk niet ontbreken bij een auto die aerodynamica zo serieus neemt als deze I-PACE. Bovendien geeft dit de auto in combinatie met de lage daklijn een erg sportieve uitstraling.

STOERE LED-LAMPEN

Bij een futuristisch design hoort natuurlijk futuristische verlichting. De I-PACE beschikt dan ook over gracieuze en karakteristieke LED-verlichting, zowel aan de voor- als achterzijde van de auto.

LED-KOPLAMPEN

Het belang van uitstekend zicht kan niet genoeg benadrukt worden, daarom is de I-PACE uitgerust met LED-koplampen die u ver zicht bieden, ook in het donker.

Rijdt u vaak ‘s avonds? Overweeg dan de Adaptive Matrix LED-koplampen. Hiermee wordt het grootlicht ingeschakeld, maar wordt de vorm van de lichtstroom op een slimme manier aangepast aan de omstandigheden. Ook geven de lampen de richting aan door middel van animatie.

LED-achterlichten

De achterlichten van de I-PACE kunnen natuurlijk niet achterblijven en beschikken ook over LED-technologie. Kiest u voor de optie van Adaptive Matrix LED-koplampen, dan fungeren de achterlichten tevens als richtingaanwijzers.

RUIME KEUZE IN DAKEN

U kunt kiezen in de grondkleur van de auto, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een contrasterend zwart dak. Daarnaast is er ook een glazen panoramadak beschikbaar.

LICHTMETALEN VELGEN

De I-PACE is verkrijgbaar met lichtmetalen velgen in drie verschillende formaten, 18 inch, 20 inch en 22 inch.

UITSTEKENDE RIJPRESTATIES

Zijn enerverende rijprestaties maken de Jaguar I-Pace een spectaculaire elektrische SUV. De I-PACE is waanzinnig dynamisch én krachtig. De auto levert 400 pk en een machtig koppel van 696 Nm. Hoe snel de I-PACE daarmee van 0 naar de 100 km/h sprint? In slechts 4,8 seconden.

ACCUPAKKET VAN 90 KWH AANGEDREVEN DOOR TWEE ELEKTROMOTOREN

De I-PACE beschikt over een krachtige accu van 90 kWh. De accu is ervoor gemaakt om voor langere periodes maximaal belast te worden.  De accu zorgt daarnaast voor een laag zwaartepunt, wat zorgt voor een optimale rijdynamiek. De auto wordt aangedreven door twee elektromotoren, een in de vooras en een in de achteras.

UITGERUST MET NUTTIGE FUNCTIES VOOR BETERE RIJPRESTATIES

De elektrische SUV van Jaguar is in alle opzichten innovatief en is volledig uitgerust met moderne software en hardware om de rijprestaties te verbeteren.

TORQUE VECTORING

Met torque vectoring remt u met meer controle dan ooit. Zowel het binnenste voor- en achterwiel remmen individueel af om te zorgen voor de wendbaarheid van sportauto-niveau. Dit geeft u als bestuurder een gevoel van zekerheid en maakt de auto zeer betrouwbaar, ook als u af en toe de limiet op zoekt.

ACTIVE AIR SUSPENSION

Kiest u voor de active air suspension, dan wordt de wielophanging automatisch met 1 centimeter verlaagd wanneer u harder dan 105 km/h rijdt, ideaal voor op de snelweg.

ADAPTIVE DYNAMICS

De grond onder de auto wordt met het Adaptive Dynamics systeem tot wel 500 keer per seconde geëvalueerd, waardoor I-Pace in staat is om de ideale balans te vinden. De auto rijdt hierdoor extra dynamisch en soepel.

ADAPTIVE SERVICE RESPONS (ADSR)

Door middel van Adaptive Surface Respons wordt de auto continu geëvalueerd en ondersteund bij slechte weersomstandigheden en oneffen ondergronden.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL (ASPC)

Met All Surface Progress Control kunt u gemakkelijk een constante snelheid aanhouden, ook als u onder uitdagende omstandigheden rijdt.

LOW TRACTION LAUNCH

Om het koppel optimaal te regelen bij wegrijden is er de Low Traction Launch. Vanaf 30 km/h heeft u voldoende tractie en wordt de geselecteerde rijmodus automatisch weer actief.

ENHANCED BRAKE REGENERATION

Met deze functie kunt u bijna alle remenergie weer terugwinnen door op de motor af te remmen. De energie die hiermee wordt gewonnen gaat rechtstreeks terug naar de accu en daardoor kunt u langer doorrijden.

HEAVY TRAFFIC BRAKING

Door middel van deze functie kunt u de mate van regeneratief remmen verhogen en bij langzaam rijdend verkeer zorgen voor veel meer controle over de snelheid van de auto.

ACTIEVE LAMELLEN

Koeling en aerodynamica zijn twee verschillende doelen. Met de actieve lamellen in de grille heeft u het beste van beide werelden. Als de accu gekoeld moet worden, dan gaan de lamellen open om lucht door te laten. Is er geen koeling nodig, dan gaan ze dicht om voor een betere luchtstroming te zorgen.

Jaguar I-Pace voorraad

Jaguar I-PACE EV400 Black Limited Edition AWD – Foto
Jaguar I-PACE

Jaguar I-PACE EV400 Black Limited Edition AWD

 • 2024
 • 2.500 km
 • Elektrisch
Jaguar I-PACE EV400 | Black Limited Edition – Foto
Jaguar I-PACE

Jaguar I-PACE EV400 | Black Limited Edition

 • 2022
 • 23.000 km
 • Elektrisch

INTERIEUR: OPTIMALE BALANS SPORTIEF EN LUXUEUS VAKMANSCHAP

Van binnen is de Jaguar minstens net zo indrukwekkend als van buiten.  De auto heeft de klassieke balans tussen sportiviteit, luxe en vakmanschap die u van Jaguar gewend bent.

SFEERVOL EN LUXE

Het interieur heeft zijn luxe uitstraling te danken aan de prachtige met de hand vervaardigde onderdelen en hoogwaardige materialen. Zo heeft de I-PACE een zwevende middenconsole waardoor het ruimtelijke gevoel van het interieur vergroot wordt.

HEERLIJKE STOELEN: SPORT OF PERFORMANCE

De I-PACE is verkrijgbaar met sportstoelen of performance stoelen. De sportstoelen zijn verkrijgbaar in meerdere materialen en kleuren. De performance stoelen bieden extra zijdelingse steun bij een dynamische rijstijl.

GENIET VAN DE STILTE

Met de I-PACE kunt u genieten van de rust, want de auto hoort u niet. De stille motor, gecombineerd met akoestisch gelaagd glas en minimaal windgeruis door de aerodynamische vormgeving van de auto, zorgen voor een uiterst gedempte cabine.

IDEAAL KLIMAAT OP AFSTAND

Verwarming en koeling van interieur verzorgt u via het touchscreen of via uw smartphone-applicatie, gewoon op afstand. Zo stapt u de auto in met de gewenste temperatuur, lekker warm in de winter en koel in de zomer.

HOGE LUCHTKWALITEIT DOOR IONISATIE

Met de I-PACE kiest u voor een auto die qua luchtkwaliteit nauwelijks te evenaren is. Het ionisatiesysteem zorgt ervoor dat geuren geneutraliseerd worden en bacteriën in de lucht geminimaliseerd.

RUIME OPBERGRUIMTE

Met een bagageruimte van maar liefst 656 liter heeft u voor vrijwel iedere gelegenheid meer dan genoeg ruimte tot uw beschikking. Is het toch niet genoeg? Dan is er voorin, onder de ‘motorkap’, nog een opbergvak met 27 liter extra opbergruimte. Voor iedereen is er voldoende opbergruimte met een opgbergvak van 10,5 liter onder de middenarmsteun voorin en een opbergruimte in de achterbank.

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

De Jaguar beschikt over een infotainmentsysteem dat bestaat uit een 10 inch touchscreen in het dashboard, gecombineerd met een 5 inch touchscreen met multifunctionele knoppen.

Het systeem beschikt over alle belangrijke functionaliteiten, zoals een professioneel navigatiesysteem met de meest actuele verkeersinformatie en informatie over de actieradius van de auto. Hierbij wordt rekening gehouden met snelheidslimieten en wegtopografie.

APPLE CARPLAY EN ANDROID AUTO

De toepassingen op uw smartphone bedienen via uw Jaguar kan eenvoudig door hem te verbinden met Apple CarPlay of Android Auto. Zo bent u altijd verbonden, ook onderweg.

INTERACTIEF BESTUURDERSSCHERM

Het bestuurdersscherm geeft alle relevante rij-informatie in één oogopslag. Van de snelheid tot navigatie, deze ziet u eenvoudig op het 12,3 inch HD-scherm met soepele en scherpe beelden.

MERIDIAN AUDIO

Als u van goed geluid houdt, dan bent u waarschijnlijk zeer onder de indruk van het Meridian audiosysteem in de I-PACE. Is het standaard systeem niet genoeg voor uw hoge geluidseisen? Dan is er ook nog een upgrade verkrijgbaar.

VEILIGHEID VAN DE I-PACE

De veiligheid van de passagiers stond voorop bij de ontwikkeling van de I-PACE. Dit model is dan ook voorzien van een grote hoeveelheid veiligheidsfuncties om ervoor te zorgen dat u uw bestemming altijd veilig en uitgerust bereikt.

VEILIGHEIDSKOOI

Zo beschikt de I-PACE over een stevige constructie van aluminium en staal rondom de accu, die fungeert als veiligheidskooi om inzittenden te beschermen.

AKOESTISCH SIGNAAL

Om ervoor te zorgen dat fietsers en voetgangers de aanwezigheid van de auto niet missen, wordt er bij snelheden onder de 20 km/h een akoestisch signaal uitgezonden.

AIRBAGS EN ISOFIX

De I-PACE beschikt over een airbag systeem met zes airbags voor optimale bescherming. Daarnaast zijn er twee ISOFIX-bevestigingspunten om kinderzitjes te bevestigen op de achterbank.

BESTUURDERSONDERSTEUNING

Daarnaast zit de auto vol met opties waarmee de bestuurder ondersteund wordt bij het rijden, zoals:

Emergency braking

Zodra er zich een risico op een frontale botsing voordoet, krijgt u een waarschuwingssignaal. Reageert u niet, dan grijpt de auto automatisch in.

Cruise control en snelheidslimiet

Zet cruise control aan en rijd ontspannen op de constante snelheid die u heeft aangegeven. Ook kunt u een snelheidslimiet instellen, zodat u nooit over de maximale snelheid gaat en boetes riskeert.

Lane keep assist

De I-PACE blijft altijd netjes binnen de rijstrook door middel van lane keep assist en stuurt de auto terug als deze van de strook dreigt te gaan.

Achteruitrijcamera

Altijd goed zicht tijdens achteruitrijden met de achteruitrijcamera met ondersteunende lijnen die de voorspelde rijrichting aangeven.

Driver condition monitoring

Door uw rijgedrag te analyseren bekijkt de I-PACE of u in slaapt dreigt te vallen en adviseert u in dat geval om een rustpauze in te lassen.

Driver assistance packs

Daarnaast kunt u bij de I-PACE kiezen uit verschillende driver assistance pakketten die het rijden in uw auto nog veiliger en makkelijker maken: de park pack, de drive pack en de driver assistance pack.

JAGUAR I-PACE LEASEN OF KOPEN?

Als u een unieke elektrische auto met het afwerkingsniveau en vakwerk van een echte Jaguar wilt ervaren, dan is de Jaguar I-PACE een model dat u zeker moet overwegen. De levertijd van een Jaguar I-PACE ligt tussen de vier á vijf maanden.

Bij Kimman is het mogelijk om zowel te leasen als te kopen. Meer informatie over de I-PACE, een proefrit of de prijzen via een offerte aanvragen? Dat kan! Neem contact op via het contactformulier en wij komen er spoedig bij u op terug.

Proefrit aanvragen

Bezichtigingsafspraak aanvragen

U ervaart een auto het best tijdens een proefrit. Geef de dag en het tijdstip van uw voorkeur door en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Kom langs in onze showroom

Amsterdam

Kollenbergweg 74 1101 AV Amsterdam

Hillegom

Haarlemmerstraat 36 2181 HC Hillegom

Laatste artikelen

Nieuws

JAGUAR I-PACE

31 maart, 2018

Het rijgevoel van een Jaguar kent geen gelijke. De introductie van elektrische aandrijving verandert daar niets aan. De nieuwe Jaguar I‑PACE is...

Lees verder
Nieuws

JAGUAR F-PACE VERKOZEN TOT BESTE EN MOOISTE AUTO TER WERELD

13 oktober, 2017

De Jaguar F-PACE is officieel de beste en mooiste auto ter wereld. De performance SUV scoorde een dubbele overwinning bij de 2017 World Car Awards...

Lees verder