Jaguar XF

Een auto die in alles de stijl en kwaliteit van Jaguar uitstraalt en daar nog eens een flinke dosis luxe aan toevoegt, dat is de Jaguar XF. Dit maakt het een zeer verfijnde zakenauto, die zijn passagiers comfort én opwinding biedt.

Vanaf
€ 67.976-
  • 300
    PK
  • 540
    LITER
  • 5
    ZITPLAATSEN

De Jaguar XF bewijst dat luxe en comfort perfect samen kunnen gaan met snelheid en dynamiek

De Jaguar XF is een zeer luxe en dynamische auto, bij uitstek geschikt voor de zakelijke rijder. U heeft de keuze uit een sedan met een sportief design en aantrekkelijke lijnen en een praktische, veelzijdige en eveneens fraaie station wagon in de vorm van de Jaguar XF Sportbrake.

Kiest u voor de Jaguar XF, dan kiest u voor een auto die er vanbinnen en vanbuiten geweldig uitziet, voorzien is van de beste technologieën en ook nog eens heerlijk rijdt. Kom hier meer te weten over deze luxe bolide en bekijk ons aanbod voor uw toekomstige auto.

De Jaguar XF is vernieuwd, met aanpassingen aan het design, interieur, de technologie en motorisering. De nieuwe Jaguar XF is te bestellen bij Kimman vanaf € 67.976.

JAGUAR XF – HET DESIGN

Het ontwerp van de Jaguar XF is krachtig, modern, stijlvol en snel. De carrosserie is voorzien van golvende lijnen die het aerodynamische tegelijkertijd de kracht en statuur van de auto accentueren. De F-Type, de weergaloze sportwagen van Jaguar, heeft als inspiratie gediend voor het lijnenspel van de XF. Dat heeft een luxe zakenauto opgeleverd die sportiever is dan ooit tevoren.

KRACHTIGE NEUS

De Jaguar XF laat zich gemakkelijk bewonderen en zal overal hoofden doen draaien. Dat is mede te danken aan de onverschrokken grille, die breeduit de neus van de auto siert. De auto ziet er des te sneller uit, dankzij de grote luchtinlaten onder de grille en op de spatborden, die bovendien zorgen voor een optimale luchtdoorstroom.

De karakteristieke koplampen zijn scherp uitgesneden en versterken het sportieve karakter. Deze zijn beschikbaar met de functie Adaptive Driving Beam en met innovatieve Pixel LED-technologie, wat u prachtig helder licht geeft zonder dat dit tegemoetkomend verkeer hindert. De gewelfde motorkap laat de fraaie neus nóg beter naar voren komen. De auto wordt standaard geflankeerd door 17 inch lichtmetalen velgen, maar afhankelijk van de uitvoering zijn er ook 18, 19 en 20 inch velgen beschikbaar.

FLITSENDE ACHTERZIJDE

Het dak aan de achterzijde van de Jaguar XF loopt bij de sedan uitvoe