Land Rover bij Kimman: comfortabel op avontuur

Land Rover Defender, een icoon heruitgevonden

Met het moderne design van de Land Rover Defender is de koning onder de terreinwagens klaar voor de toekomst. Nieuwe elementen qua design en technologie en oude vertrouwde eigenschappen zijn naadloos samengesmolten tot een tijdloos geheel. Daarmee brengt de Defender alles wat liefhebbers zo goed kennen, aangevuld met verfrissende vernieuwingen.

Land Rover Discovery, verbindende factor tussen stad en land

De Land Rover Discovery heeft de perfecte balans tussen prestaties op ruw terrein en in de stad. Deze zeven-zits SUV is bijzonder veelzijdig en ideaal voor avontuurlijke tochten met bijvoorbeeld kampeerspullen of kortere tochtjes met vrienden of het gezin. Maak van elke rit een ontdekkingsreis naar de grenzeloze capaciteiten van de Discovery.

Land Rover Discovery Sport, de veelzijdige SUV voor de stad

Met de Land Rover Discovery Sport verlegt het merk zijn grenzen nog verder. Deze compacte SUV is een ideale reispartner voor offroad en in de stad. Het model beschikt over de typische Land Rover elementen met extra sportieve invloeden. Dankzij zijn veelzijdigheid zijn er extra opties voor passagiers en bagage. Bovendien is de Discovery Sport beschikbaar als Plug-in Hybrid.

Land Rover modellen in Noord- en Zuid-Holland

Als u op zoek bent naar het icoon onder de terreinwagens, helpen wij u comfortabel op weg. Kimman is officiële Land Rover-dealer, met alle kennis en technische expertise die u mag verwachten bij een toonaangevend merk. In onze showroom staan zowel nieuwe als gebruikte modellen op u te wachten, altijd in zeer goede staat met de service en zekerheid van Land Rover Approved.  

Net als de modellen zelf is het kopen van een Land Rover allesbehalve alledaags. Daarom bieden wij de juiste service en voorzieningen, zodat u een gedegen keuze kunt maken. Op ons grote configuratiescherm kunt u uw ideale auto helemaal samenstellen en aan de hand van stalen de verschillende soorten lak en fineer bekijken.

Uw ervaring als klant staat voor ons centraal. Onze warme en persoonlijke service is daar een belangrijk onderdeel van. Kom eens langs bij ons in Amsterdam – of vanaf 2022 in onze nieuwe vestiging in Hillegom (Zuid-Holland) – om onze werkwijze zelf te ervaren. Neem contact op voor een afspraak.

Neem contact op

Het onderhoud en de services die horen bij een officiële Land Rover-dealer

Land Rover staat voor het opzoeken en verleggen van grenzen. Daarom moet u te allen tijde kunnen vertrouwen op uw auto. Met onze services op het gebied van onderhoud weet u zeker dat uw Land Rover in staat is om alles te geven, op elk terrein.

In onze state of the art staan onze door Land Rover opgeleide monteurs klaar om u te helpen. Of u nu langskomt voor schade of routineonderhoud, zij beschikken over de juiste uitrusting en vaardigheden voor de klus. Als merkdealer gebruiken wij altijd originele onderdelen en investeren wij in de laatste technologieën waarmee wij uw auto grondig kunnen analyseren.

In onze lounge wacht u tijdens het onderhoud van uw auto in comfort onder het genot van koffie en croissants en dankzij de goede wifi, bekabeld netwerk, en stroomvoorziening kunt u hier eventueel werken. Voor vragen kunt altijd terecht bij uw vaste contactpersoon, ook een onderdeel van onze persoonlijke service.

Bekijk onze services