Land Rover Discovery Sport

De Land Rover Discovery Sport is een veelzijdige SUV. Ideaal voor in de stad en daarbuiten, ook als PHEV. Bekijk ons aanbod voor de laatste modellen.

Vanaf
€ 64.013,-
  • 309
    PK
  • 1.302
    LITER
  • 5
    ZITPLAATSEN

Land Rover Discovery Sport

Land Rover staat bekend als het merk van avonturiers, rijders voor wie geen terrein te ruig is en geen heuvel te hoog. Maar de Discovery Sport is ook een auto voor de stadsavonturier. Manoeuvreer even soepel door de drukte en hectiek van Amsterdam en Haarlem als over de klinkers in Bloemendaal.

De Land Rover Discovery Sport is als compacte SUV ideaal voor gebruik in de stad en enerverende ritten in de natuur, maar ook perfect voor lange ritten waar opbergruimte en comfort belangrijk is. Qua veelzijdigheid en capaciteiten is het een traditionele Land Rover; qua design en innovatie is het een echte auto van de toekomst, tevens verkrijgbaar als efficiënte plug-in hybrid.

Deze veelzijdige neef van de Range Rover Evoque en compactere broertje van de Discovery vindt u natuurlijk bij officiële Land Rover-dealer Kimman. Bekijk onze actuele voorraad van nieuwe modellen en occasions, of kom langs in onze showroom voor persoonlijke begeleiding bij de zoektocht naar uw ideale auto.

Land Rover Discovery Sport – Het design

De Land Rover Discovery Sport is verfijnd en modern en dat geldt absoluut voor zijn design. Dit model heeft de originele Discovery als basis genomen voor een overtuigend