Land Rover Discovery

Al ruim dertig jaar is de Land Rover Discovery de SUV die soeverein is op ruig terrein en onverharde wegen en zich met groot comfort over asfalt beweegt. Het is niet voor niets dat dit model al zo lang een succes is.

Vanaf
€ 115.329,-
  • 360
    PK
  • 1.231
    LITER
  • 7
    ZITPLAATSEN

Land Rover Discovery

De nieuwe Land Rover Discovery is de ideale auto voor spectaculaire tochten buiten de bewoonde wereld en comfortabele ritten door steden en dorpen. In deze ruime SUV vindt u luxe, functionaliteit en geweldige prestaties op weg en terrein. En Mild Hybrid technologie zorgt voor zeer efficiënt verbruik.

De Land Rover Discovery neemt in zijn klasse een speciale plaats in. Doe uzelf en uw gezin en vrienden een plezier met deze auto.

LAND ROVER DISCOVERY – HET DESIGN

De Land Rover Discovery is te herkennen aan zijn dynamisch en uitgesproken design. Zodra u de voorzijde bekijkt, weet u direct dat dit een trotse terreinwagen is, die geen uitdaging uit de weg gaat, maar de vloeiende lijnen in het ontwerp laten zijn veelzijdige karakter zien.

TROTSE GRILLE

De voorzijde van de Discovery ademt sportiviteit en straalt het vermogen uit om van elke rit een succesvolle beleving te maken. Zijn grille is compact, maar krachtig. De lijn van de grille wordt door de moderne LED-koplampen met dagrijverlichting doorgetrokken naar de flanken. Grote luchtinlaten achter de spatborden en naast de geprononceerde voorbumper wijzen op zijn ongelimiteerde potentie.

DYNAMISCHE LIJNEN

Voor een volwaardige SUV oogt de Land Rover Discovery opvallend dynamisch. Dit is voor een groot deel te danken de daklijn en taillelijn. Deze lopen naar achteren sterk omhoog. De fraai gevormde gladde flanken worden hier mooi tussen gevangen. Met zijn opvallende raamstijlen schrikt de auto niet terug voor gewaagde stijlkeuzes.