Range Rover bij Kimman: verfijnd en veelzijdig

Range Rover, de basis voor een succesformule

50 jaar sinds zijn introductie is de Range Rover onverminderd populair. Het originele design is in die tijd sterk geëvolueerd, maar het DNA van de auto is hetzelfde gebleven. Alles aan de Range Rover is in balans, van zijn elegante design tot zijn capaciteiten en de hoge mate van luxe en verfijning. En met plug-in hybride technologie is het model optimaal toegerust voor de toekomst.

Range Rover Sport, topsporter onder de SUV’s

De Range Rover Sport maakt indruk met zijn grote kracht en wendbaarheid. Tegelijkertijd biedt het model de luxe en exclusiviteit die u van het merk mag verwachten. Deze dynamische versie van het origineel beschikt over designelementen die zijn prestaties benadrukken. Daarnaast is hij ook als terreinwagen een atleet op vier wielen.

Range Rover Velar, revolutionair en vertrouwd

Het prijswinnende design van de Range Rover Velar laat er geen twijfels over bestaan: dit is een stijlvolle auto. De Velar beschikt over de krachtige proporties van een terreinwagen, maar voelt toch compact en bijzonder elegant. U kunt rekenen op vertrouwde capaciteiten op weg en terrein en zult daarnaast verrast worden door de verfijning en unieke stijl.

Range Rover Evoque, de chique allrounder voor stad en land

De Range Rover Evoque is sinds zijn introductie immens populair en het is eenvoudig te zien waarom: de compacte SUV is perfect voor de stad en even goed op zijn plaats op het land. Met dit model kunt u letterlijk alle kanten op. Zijn dynamische lijnen nodigen uit tot spannende ritten en zijn elegante design oogst waar u ook gaat bewonderende blikken.

Range Rover modellen in Noord- en Zuid-Holland

Voor de populaire en diverse modellen van Range Rover kunt u terecht bij Kimman. Als officiële merkdealer weten wij precies wat elk model uniek maakt en begeleiden wij u optimaal in het vinden van uw nieuwe auto. Of u nu een gloednieuw exemplaar zoekt of een gebruikte auto van hoge kwaliteit, in onze showroom wacht u een breed aanbod en persoonlijke service.

Weet u nog niet welk model het beste bij uw persoonlijke wensen past? We helpen u graag op weg om u te verbinden met het ideale model. Zo kunt u op ons grote scherm uw auto exact naar wens configureren en stalen van de verschillende exclusieve materialen bekijken.

In onze showroom in Amsterdam of Hillegom (Zuid-Holland) krijgt u de persoonlijke en warme service van een familiebedrijf met jarenlange ervaring. Het is altijd ons doel om u naar volledige tevredenheid te helpen. Neem nu contact op voor een afspraak voor het vinden van uw Range Rover.

Neem contact op

Altijd de beste onderhoudsservice voor uw Range Rover

De luxe en verfijning van Range Rover vraagt vanzelfsprekend om service van de hoogste kwaliteit. Als officieel merkdealer houden wij ons daarom aan de hoogste standaard. Onderhoud wordt bij ons altijd verricht door gecertificeerde technici met uitsluitend de beste gereedschappen en originele onderdelen, alle door het merk goedgekeurd.

Uw Range Rover is perfect op zijn plaats in onze garage. Onze monteurs worden jaarlijks opgeleid en bijgeschoold door Land Rover en weten alles van uw auto. Dankzij innovaties op het gebied van technologie kunnen wij nog efficiënter de auto van binnen en buiten onderzoeken. Zo weet u zeker dat de Range Rover in optimale conditie met u meegaat.

Tot die tijd ontbreekt het u aan niets. In onze lounge zit u comfortabel en bieden wij u warme of koude dranken, croissants en een volmaakt ontspannen locatie om te wachten of eventueel te werken. Wij koppelen onze klanten aan een vaste contactpersoon, waar u altijd bij terecht kunt met vragen of problemen. Dat is de standaard van service die wij bieden.

Bekijk onze services