Range Rover Evoque

De Range Rover Evoque is het vervolg op het baanbrekende eerste model uit 2011. Met zijn introductie zette de immens populaire eerste generatie Evoque de toon voor compacte SUV’s. Nu is het aan zijn opvolger om die lijn door te trekken.

Vanaf
€ 60.474,-
  • 309
    PK
  • 591
    LITER
  • 5
    ZITPLAATSEN

Range Rover Evoque

De tweede generatie Range Rover Evoque heeft alle goede elementen van het succesvolle origineel en komt toch met welkome vernieuwingen. De Evoque is bijzonder stijlvol, met onvervalste Land Rover-kwaliteiten en een hang naar avontuur. Verwacht een geweldige rijervaring, een modern interieur met meer ruimte en vooruitstrevende motorisering.

Land Rover brengt zijn bestseller uit 2011 een grote stap vooruit met het nieuwe model van de Range Rover Evoque uit 2019. Functionaliteit en stijl vormen een perfecte harmonie. Deze SUV van de toekomst is een aantrekkelijke allrounder voor avonturen in en om de stad, voor u en het hele gezin.

RANGE ROVER EVOQUE – HET DESIGN

Het design van de Range Rover Evoque vertoont veel gelijkenissen met de eerste generatie. Dat is niet zo vreemd, want het originele ontwerp gaf de concurrentie het nakijken. Dit betekent echter niet dat er niks veranderd is aan het design. Het design van deze tweede generatie heeft een ware upgrade ondergaan.

De verfijnde rondingen en strakke lijnen zijn gesmeed tot een zeer toegankelijke terreinwagen, die zijn bestuurder veel diepgang biedt. De Range Rover Evoque is dynamisch met zijn daklijn en oplopende taillelijn en staat tegelijkertijd breed en krachtig op zijn wielen.

SUBTIELE VERANDERINGEN

De grille van de Range Rover Evoque oogt zelfverzekerder. Dit is mede te danken aan de strakke Matrix LED-koplampen, optioneel met dynamische richtingaanwijzers en innovatieve dagrijverlichting. Luchtinlaten aan de voorzijde en langs de voorportieren vormen krachtige ogende, smaakvolle details.

UITDAGENDE ACHTERZIJDE

Aan de achterzijde vormt het ontwerp een vloeiend en uitdagend geheel. De achterlichten worden in dezelfde stijl als de koplampen doorgetrokken richting de spatborden en deze worden fraai verbonden door de kenmerkende Range Rover merkbelettering.

INNOVATIEVE PORTIERGREPEN

Het aerodynamische karakter wordt benadrukt door de verzonken portiergrepen. Deze komen tevoorschijn als de auto wordt ontgrendeld of tot stilstand komt.

De Range Rover Evoque is standaard voorzien van 17 inch lichtmetalen velgen, maar is optioneel uit te rusten met 18, 20 of zelfs 21 inch velgen, afhankelijk van het model.

Range Rover Evoque voorraad