Range Rover Sport

Ervaar hoe kracht en sportiviteit aanvoelen in de Range Rover Sport. Stap in de complete SUV die uitblinkt op alle ondergronden en zonder uitzondering opwindt en de zinnen prikkelt.

Vanaf
€ 104.549,-
  • 530
    PK
  • 835
    LITER
  • 5
    ZITPLAATSEN

Range Rover Sport

Maak kennis met de New Range Rover Sport, een verbluffende evolutie van het populaire model. U zult versteld staan van het nieuwe minimalistische design, de verder verfijnde technologie en de verbeterde motorisering, inclusief nieuwe PHEV-aandrijflijnen en soepele benzine- en dieselaandrijvingen.

De Range Rover Sport brengt dynamiek naar de weg met zijn aerodynamische design en verbluffende handling. Deze onverwoestbare terreinwagen toont onomstotelijk aan dat luxe, sportiviteit, offroad-capaciteiten en zakelijke klasse geen uitersten van elkaar hoeven te zijn. Maak uw keuze uit verschillende krachtige en zuinige motoren, waaronder een plug-in hybride en een V8-motor.

Daag uzelf uit door achter het stuur van de Range Rover Sport te kruipen en geniet van de unieke prestaties op ruig en egaal terrein. Het doet er niet toe waar u heengaat of wie u meeneemt, rijplezier is altijd van de partij.

De New Range Rover Sport is nu te bestellen bij Kimman vanaf € 104.549.

RANGE ROVER SPORT – HET DESIGN

De Range Rover Sport is een atleet op de weg. Krachtig en breed gebouwd, maar tevens lenig en snel. Het kenmerkende Range Rover-model is hier gemakkelijk in terug te herkennen, maar de aerodynamische lijnen en unieke accenten geven de auto een sterk eigen karakter.

STRAK VORMGEGEVEN NEUS

De Range Rover Sport toont met het ontwerp van zijn neus zijn kracht als SUV. Twee modern vormgegeven LED-koplampen omsluiten de opvallende grille met honingraatraster. De prominente Range Rover-belettering vormt de kroon op het ontwerp. In de krachtige voorbumper zitten grote luchtinlaten die passen bij de grote prestaties en sportiviteit van de auto.

ONTWORPEN VOOR SPORTIVITEIT

Alles aan het ontwerp van de Range Rover Sport straalt vooruitgang uit. Vooruitgang op het gebied van autodesign, maar vooral een sterke drang om vooruit te gaan, ongeacht de ondergrond. De voorruit die in een scherpe lijn oploopt en de daklijn die vervolgens afloopt richting de grote achterspoiler, onderstrepen dit. Ook de strakke, aerodynamische afwerking en krachtige houding zijn karakteristiek voor dit model. De op de flanken doorlopende koplampen en achterlichten en de standaard 20 inch lichtmetalen velgen vervolmaken het design.

KRACHTIGE ACHTERZIJDE

Onder de schaduw van de achterspoiler vindt u de achterzijde van de auto, krachtig en compact. De achterbumper ligt laag en de geïntegreerde uitlaateindstukken horen bij een auto die zo sportief is als deze. De achterlichten zijn voorzien van LED-technologie en richtingaanwijzers met animatie.

RANGE ROVER SPORT – HET INTERIEUR

In het interieur van de Range Rover Sport vindt u comfort, luxe en functionaliteit. De sportiviteit komt terug in het strakke design, het speciale stuurwiel met schakelpaddles, de SportShift Selector om ook handmatig te schakelen en de bijzondere bedieningstoetsen, die zichtbaar worden bij aanraking. Daarnaast is er volop ruimte voor de passagiers, uw bagage en accessoires.

LUXE EN SPORTIEVE INRICHTING