Range Rover

In een tijd dat de SUV mateloos populair is, spant de eerste in zijn soort nog altijd de kroon. De Range Rover is na 50 jaar nog altijd toonaangevend en mateloos populair.

Vanaf
€ 142.952,-
  • 249
    PK
  • 818
    LITER
  • 7
    ZITPLAATSEN

Range Rover

De nieuwe Range Rover trekt onverminderd de aandacht met zijn karakteristieke design, luxe afwerking en weergaloze prestaties. Als model uit de Land Rover familie is hij op terrein ijzersterk en ook op de weg is hij als een vis in het water. Maak uw keuze uit de exclusieve uitvoeringen, waaronder een plug-in hybride aandrijving met tot wel 100 km elektrische actieradius.

Lees hier wat de Range Rover uniek maakt. Het nieuwe model is naar verwachting in mei 2022 te bewonderen in onze showroom en te bestellen vanaf € 142.952.

Bestel uw auto bij Kimman voor de service en betrouwbaarheid van een officiële Land Rover-dealer. Of bekijk ons aanbod pre-owned modellen van Land Rover Approved kwaliteit. In onze showroom in Amsterdam of Hillegom helpen wij u als gespecialiseerd merkdealer graag de perfecte auto te vinden.

Range Rover – Het design

Het ontwerp van de Range Rover is geniaal in al zijn eenvoud. Gebaseerd op het originele model met zijn kenmerkende silhouet is de Range Rover door de jaren geëvolueerd tot een uiterst moderne en verfijnde auto.

Trotse neus

De Range Rover heeft altijd de blik vooruit, gericht op nieuwe avonturen en op innovatie. Dat komt tot uiting in zijn prominente neus, met een uitgesproken grille, stijlvolle LED-koplampen, een fraaie gewelfde motorkap en een voorbumper die kracht uitstraalt.

Uiterst discrete achterlichten

De achterlichten op de Range Rover tonen zich pas als u ze nodig hebt. Deze zijn namelijk op prachtige wijze opgenomen in het strakke design van de achterzijde. Staan ze uitgeschakeld, dan sluiten de lichtunits fraai aan bij de horizontale lijn die over de gehele breedte loopt.

Elegant silhouet

Het silhouet van deze auto is iconisch en direct herkenbaar. Drie lijnen vormen samen een lijnenspel dat zijn weerga niet kent: de licht aflopende daklijn, de doorlopende taillelijn en de fraaie onderste accentlijn maken de Range Rover tot de tijdloze klassieker die alom bekend en geliefd is. Dit gaat bovendien gepaard met naadloos geïntegreerde details, zoals verzonken handgrepen. Versterk het krachtige voorkomen van de auto met de nieuwe 23 inch lichtmetalen velgen.

Range Rover – Het interieur

U ervaart de kracht en luxe van de Range Rover pas echt als u erin zit. Tot in de kleinste accenten komt het ultieme raffinement terug, zoals in de fijne stiksels, hoogwaardige bekleding en prachtig fineer. Achter het wiel voelt u zich een vorst, hoog uittorenend boven de weg, met een arsenaal aan technologische toepassingen tot uw beschikking. Maar ook achterin geniet u natuurlijk van het comfort dat deze ruime SUV te bieden heeft.

Rijden met statuur

In de unieke Command Driving Position zit u altijd goed. Dankzij de verhoogde zitting heeft u optimaal overzicht op de weg, waardoor u heerlijk ontspannen zit en veilig rijdt. Ook uw passagiers komen optimaal tot rust in de brede stoelen met diepe kussens, voorzien van tussenlagen met zacht schuim.

Hoogwaardig dasboard vol luxe

Voorin de auto vindt u alle verfijning die u zich kunt wensen. Het dashboard straalt rust uit met zijn design en klasse met zijn hoogwaardige materialen. U hebt er alles wat u nodig hebt tijdens het rijden en er is niets dat onnodig afleidt. U vindt gemakkelijk uw weg tussen de beschikbare knoppen en schermen. Kom langs in de showroom om het te ervaren en kies zelf de inrichting die bij u past.