Nieuwe Range Rover

Range Rover

Nieuwe Range rover

50 jaar na de eerste Range Rover heeft Land Rover de vijfde generatie van zijn toonaangevende, adembenemende en luxueuze model gelanceerd. Naast de uitvoeringen SE, HSE en Autobiography, is er tijdens het eerste productiejaar ook een First Edition-versie beschikbaar die voorzien is van unieke uitrustingsdetails. Deze versie is leverbaar in vijf lakkleuren, waaronder de exclusieve tint Sunset Gold satijnglans. Zowel de Standard (SWB) als de Long Wheelbase (LWB) is leverbaar met vijf zitplaatsen. De LWB biedt optioneel zelfs ruimte voor zeven volwassenen. 

 Naar verwachting staat het demonstratiemodel in april 2022 bij ons in de showroom. Stel uw ideale Range Rover nu zelf samen.

Technologie

Elke Range Rover is uitgerust met All-Wheel Steering. Doordat de elektrisch aangestuurde achteras bij een lage snelheid tot 7 graden contra stuurt ten opzichte van de voorwielen, bedraagt de draaicirkel slechts 11 meter. Geen enkel Land Rover Model heeft een kleinere draaicirkel. Op hoge snelheid beweegt de achteras mee met de voorwielen om meer stabiliteit en comfort te creëren. Dit maakt de Range Rover geschikt voor alle wegen, van landweg tot drukke straat in de stad.
Range Rover performance

Performance

De nieuwe 390 kW (530 pk) Twin Turbo V8 benzinemotor zorgt voor uitmuntende prestaties die kenmerkend zijn voor de Range Rover. Dynamic Launch maakt optrekken van 0 naar 100 km/u mogelijk in 4,6 seconden. De iconische SUV van Land Rover zal vanaf 2022 verkrijgbaar zijn met innovatieve Extended Range plug-in hybrid (PHEV) aandrijflijnen. Dit maakt het mogelijk om 100 km volledig elektrisch te rijden. Als onderdeel van de Reimagine-strategie van Land Rover verschijnt er in 2024 ook een volledig elektrische variant van de Range Rover.

Range Rover hybrid

DESIGN

Zoals rijders zijn gewend, combineert het nieuwe model performance met een elegante look en een verfijnd comfort. De nieuwe Range Rover heeft een herkenbaar uiterlijk. Net als eerdere generaties heeft het nieuwe model een aflopende daklijn, krachtige taillelijn en oplopende lijn van de dorpel. Land Rovers aandacht voor detail komen sterk terug in subtiele vernieuwingen, zoals geïntegreerde handgrepen in de deur. De zorgvuldige afwerking geeft de indruk alsof de Range Rover uit één stuk is gemaakt.

INTERIEUR

Land Rover heeft het luxueuze interieur met de fijnste materialen naar een nog hoger niveau getild. Kopers kunnen kiezen uit een reeks luxe leersoorten, verkrijgbaar in vijf kleuren. Daarnaast is de Range Rover voorzien van de innovatiefste technologieën die een adembenemend gevoel van comfort creëren. Ook na een lange reis voelen inzittenden zich nog fris door het wegnemen van ongewenste geluiden en vibraties.

Range Rover interior
Nieuwe Range Rover SV

NEW RANGE ROVER SV

Van de experts bij Special Vehicle Operations komt de uiterst geraffineerde New Range Rover SV, leverbaar vanaf 2022. Hiermee heeft u nog meer mogelijkheden om uw eigen, unieke Range Rover te creëren. Het model is volledig met de hand gemaakt. De speciale designthema’s SV Serenity en SV Intrepid zijn leverbaar op zowel de SWB als de LWB. De luxueuze SV Signature Suite is als optie beschikbaar voor de Long Wheelbase. Geef u en andere inzittenden een ultieme ervaring met uniek comfort in deze vierzits-variant.

De Range Rover SV is leverbaar met de nieuwe P530 V8 Twin Turbo, als P510e plug-in hybrid en met de efficiënte D350 Igenium dieselmotor.

Maak een afspraak

Nieuwsgierig naar de nieuwste Range Rover en wilt u meer informatie ontvangen? We vertellen u graag alles over deze adembenemde auto! Vul het formulier in en maak direct een afspraak.

Range Rover performance
WordPress Image Lightbox

Wij hebben onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt en houden ons aan het RIVM.