Parts Medewerker – Kimman Amsterdam

Parts Medewerker – Kimman Amsterdam
1 maart 2021 kimman

Parts Medewerker – Kimman Amsterdam

Kimman is een innovatief, professioneel, betrouwbaar en een klantgerichte Jaguar Land Rover dealer gevestigd in Amsterdam en Haarlem. Kimman houdt zich vanaf 1884 bezig met mobiliteit. Een lange geschiedenis die begonnen is als rijtuigbouwer en uitgegroeid is tot een van de meest toonaangevende dealer bedrijven van Nederland

Onlangs is onze vestiging in Amsterdam volledig gerenoveerd tot een moderne Jaguar Land Rover dealer. En Haarlem zal volgen. Voor locatie Amsterdam zijn wij als aanvulling op ons team op zoek naar een Parts Medewerker te Amsterdam.

Een greep uit je takenpakket 

Voor beide merken Jaguar en Land Rover zal je bezig zijn met het ontvangen, verwerken, uitgeven en beheren van onderdelen en accessoire artikelen.

Je adviseert klanten Nederlands, Engels, of Duits sprekend over het aanschaffen van de juiste onderdelen en accessoires en jij zorgt er voor dat de bestelde onderdelen op tijd en volledig aan de klant geleverd worden, keurig voorzien van een correcte factuur.

Wie zoeken we?

  • Heb je een commerciële en dienstverlenende instelling.
  • Heb je (enige) ervaring in deze functie.
  • Ben je een echte doener, opgeruimd en netjes.
  • Ben je betrouwbaar en gedraag je je verantwoordelijk.

Wie zijn wij?

Je zal aan de slag gaan in een familiebedrijf met een rijke historie en een grote naamsbekendheid in de omgeving. In dit bedrijf is een goede werksfeer erg belangrijk en is iedereen gelijkwaardig. Naast goede arbeidsvoorwaarden staat ontwikkeling van werknemers hoog in het vaandel.

Ben jij of ken jij iemand die een mooie uitdaging aan wil gaan binnen het team van Kimman Jaguar Land Rover? Stuur je sollicitatie naar vacature@kimman.nl

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

WordPress Image Lightbox

Wij hebben onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt en houden ons aan het RIVM.