Range Rover

Succesvol design

Met zijn drie klassieke designlijnen – de onderste accentlijn, de doorlopende taillelijn en de elegante daklijn – heeft de Range Rover een onmiskenbare vormgeving. Het karakteristieke silhouet loopt subtiel af en is voorzien van fraaie rondingen. Het bekende ontwerpelement van het ‘zwevende dak’ wordt benadrukt door grote vlak liggende ruiten en dakstijlen in Gloss Black. Daarnaast accentueren deze details de gestroomlijnde en exclusieve vorm van de Range Rover.

Executive class seating achterin

Executive Class Seating achterin is beschikbaar als optie op de Autobiography modellen en standaard op de SVAutobiography Long Wheelbase. Deze twee individuele zitplaatsen bieden het summum van reiscomfort en beschikken al naar gelang de uitvoering onder meer over memoryfunctie, elektrisch verstelbare hoofdsteunen, middenarmsteun, verstelbare rugleuningen en massagefunctie. Bovendien kunnen ze worden gekoeld of verwarmd.

P400e

De PHEV is de stilste Range Rover Sport ooit en rijdt in elektrische (EV-)modus vrijwel geluidloos. PHEV biedt een naadloze overgang tussen rijden op de benzinemotor en rijden op de elektromotor en daarmee voor optimaal raffinement. Hierdoor wordt het gevoel van rust in het interieur nog verder versterkt.

All terrain progress control

All Terrain Progress Control (ATPC) is een state-of-the-art systeem dat u in staat stelt om een constante snelheid aan te houden onder uitdagende omstandigheden. Het systeem werkt als een cruise control voor lage snelheden tussen 2 en 30 km/h, waarbij u zich volledig kunt concentreren op het sturen en het vinden van een pad tussen obstakels door.


km/hpknm0-100 km/h (s)km/hpknm0-100 km/h (s)km/hpknm0-100 km/h (s)


Kom bij ons langs

of maak een afspraak

WordPress Image Lightbox

Wij hebben onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt en houden ons aan het RIVM.