Range Rover Evoque

Ontwikkeld voor rijplezier

De Range Rover Sport is soepel, dynamisch en buitengewoon capabel, en biedt de keuze uit krachtige motoren die topsnelheden tot 260 km/h opleveren. De moeiteloze handling en ongeëvenaarde all-terrain prestaties laten zien dat dit een auto is die de uitdaging van elke rit aangaat, zowel op de weg als offroad

Motoren

De Range Rover Sport is beschikbaar met verschillende motoren, van de Ingenium 2,0 SD4-dieselmotor die dankzij de geavanceerde technologie een laag brandstofverbruik en lage CO2-emissies biedt, tot de 3,0 SDV6 Hybrid-aandrijving*, ontwikkeld voor prestaties van topklasse en de krachtige 5,0 V8 Supercharged benzinemotor.

Opties en accessoires

U kunt uw Range Rover Sport nog verder individualiseren door originele Land Rover accessoires toe te voegen. De stijlvolle, robuuste en veelzijdige accessoires zijn ontworpen, getest en geproduceerd volgens dezelfde stringente eisen als die gelden voor de originele uitrusting van uw auto. U kunt de accessoires op elk moment toevoegen, al naar gelang uw wensen.

Kracht, stabiliteit en duurzaamheid

De auto is de eerste in de autowereld met een geheel uit aluminium vervaardigde, zelfdragende carrosserieconstructie, die de auto licht, sterk en duurzaam maakt Dit draagt bij aan verbeteringen in snelheid, wendbaarheid en brandstofverbruik. Voor het realiseren van deze lichtgewicht carrosserie is gebruikgemaakt van geperst, gegoten en geëxtrudeerd aluminium om ongeëvenaarde sterkte en stijfheid te garanderen.


km/hpknm0-100 km/h (s)


Kom bij ons langs

of maak een afspraak

WordPress Image Lightbox

Wij hebben onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt en houden ons aan het RIVM.