TWEEDE AUTOTECHNICUS – KIMMAN AMSTERDAM

TWEEDE AUTOTECHNICUS – KIMMAN AMSTERDAM
22 mei 2018 kimman

TWEEDE AUTOTECHNICUS

Als Tweede Autotechnicus verricht reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan de Jaguar Land Rover . Je kunt zelf de juiste diagnoses stellen.

 

Als Tweede Autotechnicus ben jij de technische man en werk je hierbij systematisch en efficiënt. Je werkt volgens werkvoorschriften vanuit zowel de eigen organisatie als van Jaguar Land Rover voor de juiste administratie van verrichte werkzaamheden (incl. uren en gebruikte materialen) volgens richtlijnen onderneming.

Wat vragen wij van jou?

We zoeken een teamspeler die communicatief vaardig, klantgericht en collegiaal is. Naast dat je je thuis voelt in een directe, resultaatgerichte omgeving voldoe je als Tweede Autotechnicus aan de volgende criteria:

Bij voorkeur begonnen met een opleiding tot Eerste Autotechnicus ;
Enkele jaren ervaring als Tweede Autotechnicus is een vereiste;
Relevante auto technische cursussen en trainingen;
Beleving bij het merk Jaguar Land Rover.
Ervaring met het stellen van diagnoses is een pré;
Ervaring in het premium segment is een pré.

Wat bieden wij?

Een afwisselende en uitdagende baan, met veel ruimte voor eigen initiatief, bij de meest toonaangevende Jaguar Land Rover dealer van Nederland. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling. Onze organisatie hecht veel waarde aan een goede werksfeer waarin werknemers- en klanttevredenheid centraal staan. Professionaliteit, klantgerichtheid, service en plezier vormen onze cultuur.

Contact informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Aftersales Manager Kimman  Amsterdam, Gregory Moolhuizen , 020-6500170. Of solliciteer direct met cv en motivatie naar Moolhuizen@kimman.nl

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

WordPress Image Lightbox