Vacature : Tweede Autotechnicus – Kimman Amsterdam & Haarlem

Vacature : Tweede Autotechnicus – Kimman Amsterdam & Haarlem
2 februari 2020 kimman

OPENSTAANDE VACATURE

Tweede Autotechnicus

Kimman Amsterdam & Haarlem

Kimman is een innovatief, professioneel, betrouwbaar en een klantgerichte Jaguar Land Rover dealer gevestigd in Amsterdam en Haarlem. Kimman houdt zich vanaf 1884 bezig met mobiliteit. Een lange geschiedenis die begonnen is als rijtuigbouwer en uitgegroeid is tot een van de meest toonaangevende dealer bedrijven van Nederland.

Onlangs is onze vestiging in Amsterdam volledig gerenoveerd tot een moderne Jaguar Land Rover dealer. En Haarlem zal volgen. Voor locatie Amsterdam zijn wij als aanvulling op ons team op zoek naar een enthousiaste fulltime tweede automonteur (m/v).

Wat ga je doen: 

Als tweede automonteur zorg jij ervoor dat onze klanten veilig en tevreden onderweg kunnen. Het is jouw verantwoordelijkheid om de personenauto’s van onze klanten te onderhouden en te repareren met de grootste zorg en vakkundigheid. Jij kunt alle voorkomende storingen opsporen en stelt de juiste diagnoses.

Een greep uit jouw takenpakket: 

  • Werkorders invullen
  • Uitvoeren van voorbereidingen voor afleveringen nieuwe voertuigen
  • Vaststellen van de benodigde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden
  • Maken van een kostenindicatie van de reparatie
  • Repareren of vervangen van kapotte onderdelen
  • Verrichten van onderhoudsbeurten aan voertuigen (smeren van onderdelen, verversen van olie etc.)
  • Schoon afleveren van het voertuig na onderhoud of reparatie

Wie zoeken wij: 

Een monteur die in het bezit is van een diploma autotechniek. Iemand met vakkennis die ook altijd bereid is bij te leren. Iemand die van aanpakken weet met veel doorzettingsvermogen en oog voor detail. Iemand die flexibel is ingesteld en die in het bezit is van een rijbewijs.

Wat bieden wij jou: 

Je zal aan de slag gaan in een familiebedrijf met een rijke historie en een grote naamsbekendheid in de omgeving. In dit bedrijf is een goede werksfeer erg belangrijk en is iedereen gelijkwaardig. Naast goede arbeidsvoorwaarden staat ontwikkeling van werknemers

hoog in het vaandel. Je krijgt de nodige productgerelateerde opleidingen en jouw collega’s zijn er ook altijd om jou te helpen. Wil jij aan de slag met de beste gereedschappen, met de nieuwste technieken en aan de mooiste wagens werken?

Solliciteer dan direct en stuur jouw motivatie met cv naar vacature@kimman.nl

 

WordPress Image Lightbox

Wij hebben onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt en houden ons aan het RIVM.