Vacature : Chauffeur

Vacature : Chauffeur
2 februari 2020 kimman

OPENSTAANDE VACATURE

VACATURE CHAUFFEUR AMSTERDAM 

Kimman is een innovatief, professioneel, betrouwbaar en een klantgerichte Jaguar Land Rover dealer gevestigd in Amsterdam. Kimman houdt zich vanaf 1884 bezig met mobiliteit. Een lange geschiedenis die begonnen is als rijtuigbouwer en uitgegroeid is tot een van de meest toonaangevende dealer bedrijven van Nederland.

Onlangs is onze vestiging in Amsterdam volledig gerenoveerd tot een moderne Jaguar Land Rover dealer. Voor locatie Amsterdam zijn wij als aanvulling op ons team op zoek naar een enthousiaste fulltime chauffeur (m/v).

Wat ga je doen: 

Als chauffeur van Kimman bent u ons visitekaartje. U brengt klanten van A naar B, u haalt auto’s op van klanten of reparaties. Naast het afleveren van auto’s, ben je ook bereidt te helpen in de werkplaats of andere lichte klussen uit te voeren.

Wie zoeken wij: 

Een chauffeur die in het bezit is van een rijbewijs B met aantoonbare rijervaring. Lichamelijk in goede conditie en een representatief voorkomen. Een enthousiaste en positieve instelling die flexibel ingesteld is.

Wat bieden wij jou: 

Je zal aan de slag gaan in een familiebedrijf met een rijke historie en een grote naamsbekendheid in de omgeving. In dit bedrijf is een goede werksfeer erg belangrijk en is iedereen gelijkwaardig. Naast goede arbeidsvoorwaarden staat ontwikkeling van werknemers hoog in het vaandel. Je werkt op reguliere werktijden, met een hoge mate van zelfstandigheid.

Behoort autorijden tot jou hobby’s? Zijn mooi auto’s een passie van jou? Dan is deze functie echt iets voor jou.

 

Solliciteer dan direct en stuur jouw motivatie met cv naar vacature@kimman.nl

WordPress Image Lightbox

Wij hebben onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt en houden ons aan het RIVM.