VERKOOP ADVISEUR – KIMMAN AMSTERDAM

VERKOOP ADVISEUR – KIMMAN AMSTERDAM
14 februari 2019 jim

Vacature verkoop adviseur Amsterdam

Kimman is een innovatief, professioneel, betrouwbaar en een klantgerichte Jaguar Land Rover dealer gevestigd in Amsterdam en Haarlem. Kimman houdt zich vanaf 1884 bezig met mobiliteit. Een lange geschiedenis die begonnen is als rijtuigbouwer en uitgegroeid is tot een van de meest toonaangevende dealer bedrijven van Nederland

Onlangs is onze vestiging in Amsterdam volledig gerenoveerd tot een moderne Jaguar Land Rover dealer. Voor deze prachtige locatie zijn wij als aanvulling op ons team op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte fulltime Jaguar verkoop adviseur (m/v).

Wat ga je doen:
Zelfstandig ga jij aan de slag met klanten. Jij zorgt voor een warm welkom, hierbij leer jij de klant kennen om een duurzame relatie op te bouwen en om passend advies te kunnen geven. Hierbij denk je mee in de wensen en eisen van de klant. Door communicatief en representatief te werk te gaan begeleid jij hen vanaf de eerste kennismaking tot aan de sleuteloverdracht.

Naast de persoonlijke gesprekken zorg jij voor een accurate administratieve verwerking van het aankoopproces. Ook zal je werken aan marketingactiviteiten rondom de verkoop, taxaties van occasions en agenda-planningen.

Wat heb je nodig:

  • Je bent klantvriendelijk, zelfstandig, flexibel, een teamspeler en communicatief sterk.
  • Je hebt bij voorkeur een commerciële richting op HBO denk niveau afgerond.
  • Je hebt een aantal jaar werkervaring als verkoop adviseur in de automotive sector. 
  • Je hebt een vermogen om goede relaties op de bouwen met zowel klanten als collega’s.
  • Je ziet er representatief uit en spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.
  • Je hebt verstand van zaken en een frisse blik op hoe jouw werkprocessen geoptimaliseerd kunnen worden.

Wie zoeken wij:
Voor deze functie zoeken wij iemand die gewend is om planmatig en resultaatgericht te werken. Bij voorkeur heb je een achtergrond met de automotive industrie, of met een vergelijkbaar premium merk als Jaguar Land Rover. We zoeken iemand die gedreven is, een fascinatie voor het merk heeft en bereid is om te blijven leren.

Wat bieden wij jou:
Je zal aan de slag gaan in een familiebedrijf met een rijke historie en een grote naamsbekendheid in de omgeving. In dit bedrijf is een goede werksfeer erg belangrijk en is iedereen gelijkwaardig. Naast goede arbeidsvoorwaarden staat ontwikkeling van werknemers hoog in het vaandel.

Weet jij vol enthousiasme, jouw passie voor dit Britse premium merk over te brengen?

Solliciteer dan direct en stuur jouw motivatie met cv en foto naar vacature@kimman.nl

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

WordPress Image Lightbox