Nieuws

Adri van de Laar, trouwe Kimman-medewerker, gaat met pensioen na 49-jarig dienstverband

03 februari 2024

(Foto, Adri en Yolanda met 3 generaties Kimman: Van links boven naar recht onder; Joost Kimman, Mike Kimman, Jim Kimman, Yolanda van de Laar, Jos Kimman, Adri van de Laar)

Hillegom, 3 februari 2024 – Na bijna een halve eeuw van toewijding en toegewijd vakmanschap gaat Adri van de Laar, een icoon binnen ons familiebedrijf nu met pensioen.

In 1975 is Adri bij ons in dienst getreden en hij heeft een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van Kimman. Zijn ongeëvenaarde kennis en professionaliteit hebben hem niet alleen tot een gewaardeerde collega gemaakt, maar ook tot een bron van inspiratie voor velen binnen onze organisatie.

Gedurende zijn lange en bij ons bedrijf betrokken carrière heeft Adri niet alleen bijgedragen aan het opbouwen van bedrijf, maar heeft hij ook een onuitwisbare indruk achtergelaten op onze klanten. Zijn vriendelijkheid, expertise en persoonlijke aanpak zullen zeker gemist gaan worden.

Hoewel wij met gemengde gevoelens zijn pensioen begroeten, kijken wij vol dankbaarheid terug op de vele jaren van samenwerking en vriendschap. Zijn leven is nauw verweven met de geschiedenis van ons bedrijf. Zijn vertrek markeert het einde van een tijdperk en het begin van een welverdiend pensioen. Wij wensen Adri in zijn nieuwe levensfase veel gezondheid, geluk en avontuur toe.

Namens het hele team van Kimman,

Joost Kimman & Jim Kimman

NEEM CONTACT OP