Nieuws

KIMMAN HAARLEM IS VERHUISD

20 juli 2021

Een nieuw tijdperk breekt aan voor Kimman, het is tijd voor een nieuwe locatie. Na 136 jaar bedanken wij Haarlem voor de mooie tijd en sluiten wij op 31 juli 2020 onze showroom en werkplaats aan de Schipholweg.

KIMMAN HAARLEM IS VERHUISD

Een nieuw tijdperk breekt aan voor Kimman, het is tijd voor een nieuwe locatie. Na 136 jaar bedanken wij Haarlem voor de mooie tijd en sluiten wij op 31 juli 2020 onze showroom en werkplaats aan de Schipholweg. Omdat wij nog werken aan de realisatie van onze nieuwe locatie, maken wij een tussenstop in onze vestiging te Amsterdam.

TIJDELIJK ONTVANGEN WIJ U GRAAG BIJ KIMMAN AMSTERDAM

Vanaf 1 augustus heten wij u van harte welkom aan de Kollenbergweg 74 te Amsterdam. Uw eigen Haarlemse contactpersonen zijn daar aanwezig om uw zorgen weg te nemen en u van dienst te zijn zoals u dat reeds jaren van ons gewend bent.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Gedurende de periode dat wij in Amsterdam gevestigd zijn, willen wij uw bezoek aan onze vestiging zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom bieden wij u een haal- en brengservice voor uw serviceafspraken.

136 JAAR GESCHIEDENIS IN HAARLEM

Haarlem speelt een bijzondere rol in de geschiedenis van Kimman. In 1884 zijn de gebroeders H & F Kimman deze lange geschiedenis begonnen als bouwers van koetsen. De luxe rijtuigen werden gebouwd voor welgestelde opdrachtgevers, waaronder niemand minder dan Koningin Wilhelmina.

Rond 1910 verruilden we de koetsen voor auto’s en vanaf 1935 werden we dealer van prominente merken als Austin en later MG, Triumph, Rover Jaguar en Land Rover.

Onder leiding van de vijfde generatie zijn we uitgegroeid tot het autobedrijf dat we vandaag de dag zijn, gespecialiseerd in exclusieve auto’s van onder andere Jaguar, Land Rover en Range Rover, met een showroom en werkplaats in Amsterdam en binnenkort dus een nieuwe tweede locatie.

NIEUWE LOCATIE

Een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Kimman, een nieuwe locatie in een modern jasje, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn. Wij werken op dit moment hard aan de nieuwe plannen. Hiervan zullen wij u op de hoogte houden met onze nieuwsbrief.

Voorlopig blijven wij bereikbaar op ons vertrouwde telefoonnummer 023-533 90 69 of per mail via haarlem@kimman.nl. Bekijk ook ons aanbod aan gloednieuwe modellen en gebruikte auto’s in uitstekende staat.

No future without history. We zien u graag binnenkort in onze vestiging in Amsterdam.