Nieuws

Pre-owned Bentley’s uit voorraad

29 juli 2023

Kimman heeft al meer dan 135 jaar als visie om exclusieve voertuigen en service te leveren, met een rijke geschiedenis waarin Britse auto’s een centrale rol spelen. Al geruime tijd is Kimman een leverancier van Jaguar Land Rover en we hebben in het verleden ook meerdere merken van Britse oorsprong vertegenwoordigd, zoals bijvoorbeeld Mini, Austin en MG. In 1919 was voor ons de officiële opening van het bedrijf in de automotive. Heel toevallig het jaar dat Bentley was opgericht.

DE MODELLEN

Ondanks we het merk niet vertegenwoordigen, streven wij ernaar om deze prachtige auto’s toch aan onze klanten aan te bieden. We verwerven regelmatig jong gebruikte en unieke Bentley’s, via officiële dealers, om de kwaliteit te waarborgen die wij nastreven. We hebben al verschillende modellen gehad, waaronder de Continental GT, GTC, Bentayga en Flying Spur, en streven ernaar altijd een selectie gebruikte Bentley’s op voorraad te hebben. Kom dit schitterende Britse merk bewonderen bij onze vestigingen in Amsterdam en Hillegom.

Bekijk voorraad

Service voor Bentley

Bentley heeft enkele servicepunten in de buurt van Amsterdam en Hillegom. Als u nog steeds de wens heeft om na aankoop via ons ontzorgd te worden, kunnen wij altijd via deze dealers de reparaties en het onderhoud van uw auto aanbieden.

Een greep uit onze verkochte Bentley’s