Services & Diensten

KIMMAN SERVICES

KIMMAN APK

Ter bevordering van de verkeersveiligheid op het Europese wegennet en ter bescherming van het milieu bent u, al naar gelang de leeftijd van uw Jaguar of Land Rover, verplicht om uw auto te laten onderwerpen aan een Algemene Periodieke Keuring (APK).

REINIGING

Het regelmatig reinigen van uw Jaguar of Land Rover draagt niet alleen bij aan de technische staat van de auto, maar ook aan de economische waarde. Een auto waar zuinig mee wordt omgegaan en die regelmatig wordt schoongehouden, blijft meer waard dan een auto waarvan de eigenaar geen prioriteit stelt aan een frisse auto.

SCHADEHERSTEL

In het drukke verkeer van tegenwoordig is de kans op (parkeer)schade helaas altijd aanwezig. Schade aan uw Jaguar of Land Rover die veelal te wijten is aan andere weggebruikers en die u natuurlijk weer zo snel mogelijk wilt zien verdwijnen. Gelukkig zijn onze Jaguar en Land Rover specialisten daarvoor opgeleid.

SPOT REPAIR

De conditie van uw Jaguar wordt niet alleen bepaald door de staat van de techniek, maar ook door de staat van de lak en het interieur. Een auto die regelmatig optisch wordt onderhouden vertegenwoordigt een grotere waarde dan een auto die nooit wordt gewassen, uitgezogen en gepoetst. Regelmatig optisch onderhoud is dan ook belangrijk als u de waarde van uw Jaguar hoog wil houden.

WordPress Image Lightbox