Betrouwbaarheid en garantie

Betrouwbaarheid en garantie

De auto’s van Jaguar en Land Rover zijn auto’s van hoge kwaliteit. Dit betekent dat u moet kunnen rekenen op uitstekende prestaties en rijcomfort voor een langere periode. Toch is nog niet altijd duidelijk hoe betrouwbaar Jaguars, Land Rovers en Range Rovers zijn. Bovendien biedt Kimman als officiële Jaguar en Land Rover dealer een goede garantie op uw aankoop en uitstekende service.

Hoe betrouwbaar de modellen van Jaguar en Land Rover zijn, leest u op deze pagina. U kunt erop rekenen dat een auto die u bij Kimman koopt, de prestaties levert die horen bij een Jaguar, Land Rover of Range Rover. Wij vertellen u graag meer over de bewezen betrouwbaarheid van deze auto’s. Ook onze occasions verkeren in uitstekende staat en zijn grondig gecheckt. Wij leggen uit welke garantie u mag verwachten op uw aankoop en welke voordelen voor u dat met zich meebrengt. Op die manier weet u dat u gegarandeerd jaren kunt genieten van uw auto.

Van een Jaguar, Land Rover of Range Rover mag u alleen het beste verwachten. En een goede auto gaat natuurlijk lang mee. Hier hoort u van ons welke garantie wij bieden als er onverhoopt iets gebeurt met uw auto. U leert bovendien waarom een Jaguar, Land Rover en Range Rover een verstandige en betrouwbare keuze is als uw nieuwe auto.

Betrouwbaarheid en garantie

Land Rover Approved

Land Rover Approved verzekert u van een onverminderd krachtige rijervaring. Land Rover en Range Rover Approved occasions koopt u bij Kimman.

Lees verder »
Betrouwbaarheid en garantie

Jaguar Approved

Jaguar Approved occasions bieden de voordelen, service en kwaliteit van een gloednieuw model. Vind uw Approved Jaguar bij Kimman.

Lees verder »
WordPress Image Lightbox

Wij hebben onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt en houden ons aan het RIVM.